skusala som to minuly rok ale nevydrzala som ani mesiac...za posledny rok som z vahy 68kg pribrala na 72,5kg...musim to zmenit...prida sa niekto?
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
kto chce zacat 90dnovu dietu od 11.01.2010 so mnou?
Ja som tiez mala na zaciatku leta 72 kg pri vyske 172cm..citila som sa ako tlste prasa =] noo aj ked som mala velke boky,brucho,stehna a zadok jak traktor..v lete som schudla 5kg na 67 ale 4 kila sa mi vratili do januara pretoze som sa prezierala ako prasiatko..Teraz som zacala z 71kilami..a je pravda ze to ide pomalsie..V pondelok mam 18 .bodee budu same torty a cokoladi..a ja mam tomu odolat ..boh ma chran..No jasne cvicim kazdy den hodinku a pol v posilke..hlavne kardio to je beh a stacionarny bicykel..ale sportuj sportuj..je to dobre na zrychlenie metabolizmu..
Sesi držím ti pršteky... :)
dakujem sesi... je prijemné počúť blahoželanie od niekoho. dnes mam bielkovinový a udusím si rybu, zo zeleninou.a na večer polovičná dávka...
ja som začinala s 90 kg pri výške 174 cm. teraz mam 85. moj cieľ je 75 kg.
možno je to prehnané, ale držím túto dietu prvý krat a keď tu baby píšu že po druhý krat sa chudne ťahšie... chcela by som schudnúť teraz viac.
inak ty cvičíš... ja som necvičila ale musim začať, aby som spevnila postavu.
mam v plane si zakupiť Ab Tronic x2. a tiež budem bicyklovať... na stacionarnom
Eventualita = No vidíš že si to dokázala,blahozelam..Teraz pre zmenu závidim ja tebe ..tiez mam dnes 13ty dnik a ubytok vahy mam 4 kilecka =] ale som rada pretoze to na mne uz vidno mam mensie brusko a boky..a zadok sa mi spevnuje.a takisto stehna mam pevnejsie..Mozem sa opytat aku vahu mas teraz? Ja mam 66.8 =] takze este tych 6.8kg a som stastna..Co papas dnes??Ja mam bielkoviny takze obed neaka ryba a salatik a vecera to iste len polovicka =] drzkaj sa
dobré ránko baby...
konečne sa môžem pochváliť aj ja... dnes mam 13 deň a hoci som povedala že sa zvážim až na vodný... zvážila som sa teraz a baby ja mam o 5 kíl menej... neuveriteľné... sama tomu nemôžem uveriť... lebo to na sebe nevidím... myslela som si že najprv to uvidím na tvári ale nevidím žiadnu zmenu... ale váha neklame... držím vám pršteky aby sa vam darilo... A BABY MUSÍME TO VYDRŽAŤ... takže žiadné PREHREŠKY!!!!!!!!
sel
ďakujem ... držím ti palčeky nech sa ti podarí zhodiť kilá ktoré ti vadia :)
no v tom veku to môže byť keď som mala 13 a začala chudnúť prvýkrát išlo to tým že som večerala o 17 a potom som nejedla za týždeň som zhodila aj 3 kg ale teraz keď mám 20 to už nejde tak ľahko preto som začala s touto diétou a zatiaľ to ide aj keď sa musím priznať každý deň som si zatiaľ dala sladkosť sladké som si nedala akurát včera to som mala ovocie ale aj tak v menšom množstve ako keď diétu nedržím vtedy som do seba schopná nahádzať strašne veľa všetkého... a inak ja pohyb nemám takmer žiadny študujem teraz mám skúškové takže sedím doma akurát čo behám po dome keď upratujem, varím, periem.... a keďže máme veľký dom nabehám sa ale aj tak to není veľa no a v škole sedím a dva dni na praxi v nemocnici ako sestrička to sa tiež nejak fyzicky extra nenamáham síce sa nabehám a nadvíham ťažkých pacientov ale to sa nemôže brať za takú pohybovú aktivitu pri ktorej sa dá schudnúť...
zajtra prajem peknú túru nech vám vyjde počasie a uži si to :)
jajkafr:Gratulujem som rada že ti to ide.Vieš rozdiel je aj vo veku možno preto mne to ide horšie.Ja som od rána do večera na nohách nemám sedavé zamestnanie a predsa to nejde.Zajtra idem na menšiu túru syn sa zľutoval a ide aj on a (mám ovocie).V nedeľu sa odvážim a uvidím.
eventualita:určite sa odváž najlepšie je vážiť sa po ovocnom dni.
kagome
meriaš 167 cm a vážiš 60 kg a chceš schudnúť 10? veď to budeš mať podváhu budeš vážiť 50 kg Teraz je tvoje BMI 21,5 čo je optimálna váha a keď schudneš tvoje BMI bude 17,9 čo je podvýživa takže maximálne sa dostaň na váhu 55kg to je 5 kg a to sa celkom dá sa tie 3 týždne večera o 17:00 a inak jedz všetko normálne možno v menších dávkach alebo si rozdeľ jedlo v malých dávkach častejšie a snaž sa jesť pravidelne napr. každé 2-3 hodiny zhruba v rovnakom čase
Kangoma - Nic nejec..
Ale nie....vsak 10kg za 3 tyzdne too sa snad ani neda..a ak da..tak z tim ze za 2tyzdne naberies ich opat ale aj z urokmi cize 2nasobne viac..by som to kaslala
awoj potrebujem schudnut 10kg do 3 tizdnov vie mi niekto poradiť mam 13 60kg a 167cm ja potrebujem naozaj schudnúť prosim pomoc moc moc moc pomoc budem veľmi vdačna...