skusala som to minuly rok ale nevydrzala som ani mesiac...za posledny rok som z vahy 68kg pribrala na 72,5kg...musim to zmenit...prida sa niekto?
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
kto chce zacat 90dnovu dietu od 11.01.2010 so mnou?
janusa15
...ty si asi moj typ...drzis dietu a nevidis(zatial!)ziadny efekt....ale nevzdavaj to,ved sa dostavi...verme tomu...ja som sa vazila po 8 dni a mala som dole 3 kg,zdalo sa mi to malo,lebo vela dievcat po rovnakej dobe zhodili ovela viac...
dnes som na 14 dni a chcem sa odvazit na 16 den...len neviem,ci budem mat odvahu...bojim sa,ze ma tiez ten ubytok demotivuje...
ty mas kolky den diety???
ahojte dievcata...po pauze som znova tu....vidim,ze sa vsetky drzite bravurne...ja som v pohode zvladla v piatok ovocny den,aj vcerajsi bielkovinovy,len vecer som trochu zhresila....mala som nervy,velke....proste sa mi stalo nieco na co som v tej chvilke nebola pripravena...ale nevadi,dnes mam skroby-tie milujem,tak si varim na obed zemiacky na cibulke a dam si salat z cinskej kapusty a paradajok...mnam....
vsetky pisete,ako ste zhodili a vidite to na obleceni...ja sa az tak chvalit nemozem,neurobila som od zaciatku diety ziaden prehresok,len vcera maly a aj tak sa mi az tak nedari...nechapem to...niekedy mam chut to vzdat...ale nebojte,nespravim to...snad sa vysledky dostavia neskor...
ahojte baby tak ja som vcerajsok zvladla celkom dobre dnes si asi upeciem zamiaky v supke lebo skroby ja velmi nemusim...baby ja vam tak zavidim ako vam to rychlo ide umna to snad ani nieje mozne aby som schudla hoci sa aj snazim...asi stym skoncim lebo neverim tomu ze raz schudnem ako chcem...tak sa drzte aspon vy nech vam idu kilecka pekne dole pa
kagome
váha nezáleží od veku ale od výšky... ja som v tvojom veku vážila 72 kg občas to vyskočilo aj na 73 a výšku som mala nejakých 165 cm to som už mala nadváhu keď sa mi podarilo schudnúť na 68 kg bola som celá bez seba lebo som to na sebe videla... navyše máš 13 si v puberte nedrž zbytočne nezmyselné diéty v tvojom veku stačí úprava stravy je to super vek lebo metabolizmus nie je ešte lenivý takže ako som písala skôr a tiež ako písala Sesi večera do 18:00 miesto sladkého si daj radšej ovocie, ale keď budeš mať chuť na sladké môžeš si dať s mierou jedz radšej častejšie a menšie porcie snaž sa skôr varené, dusené málo vyprážané a mastné jedlá... dôležitý je tiež pitný režim. Organizmus nevie rozoznať medzi smädom a hladom keď je človek smädný pociťuje to ako hlad takže nezabúdaj na vodu najlepšia čistá nesladená voda z vodovodného kohútika a ak piješ minerálky tak neperlivé maximálne jemne perlivé lebo bublinky zasýtia žalúdok skôr a potom príjmeš málo tekutín a tekutiny sú dôležité... ja som v tvojom veku takto začala chudnúť ... večerala som okolo 17:00 inak som jedla všetko sladké slané na čo som mala chuť neprepchávala som sa, keď som nevládala na tanieri som nechala aj keď poslednú lyžičku chudla som pomaličky, lebo občas som si dala niečo aj po 17:00 ale za dva roky som zhodila 12 kg držala som sa na váhe 60 kg až do matúr čo je nejakých 5 rokov, ale potom som kvôli stresom pribrala takže tak ti poviem radšej chudni pomaly a nepríde jojo efekt lebo keď schudneš naraz veľa nejakou hladovkou hneď ako začneš jesť normálne priberieš minimálne dvojnásobok takže zbytočne to nepreháňaj držím palčeky a ak chceš napíš ako si sa rozhodla
Andrejocka ..bodee ja ti zavidim..za 9dni tolko kil..uzastnee...drzim palceky aby ti to slo tak lahko aj dalej..aku mas vahu a kolko chces este dat dole?
Ahojte baby, ako sa máte? ja dnes super, postavila som sa na váhu a mám menej o 5.3 kg za 9 dní. a to som bola včera vonku a normálne som si dala aj pivo aj jeden miešaný coctail, čo je asi kalorická bomba. ja viem, že to ide tak lahko len na začiatku, ale strašne ma to povzbudilo. dnes mám škroby, tak som si urobila šošovicovú polievku. strašne vám držím palce, nech sa nám darí aj nadalej.
Kangome = radim si zbytocne si nekaz zdravie dietami..ked mas 13 si este vo vyvoji ..ak chces schudnut..jedz vela ovocia zeleniny..po 6 nejec..a vela sportuj
jajkafr- diki moc ale chap to ze mam len 13! a 60kg to je na 13 rocnu vela pls co by som mala asi tak jest
Eventualita =] Ďakujéém..aj ja ti držím silno palčeky..Aj vám všetkým bambuľkám..My to spolu zvládneme =) už sa teším na to ako si budeme obmienať fotky PRED a PO..=D fotku PRED som si už nachystala pre vás..dúfam že ju máte odloženú aj VY =) a dakujem vám že si môžme takto navzájom vymienat skúsenosti a hlavne sa takto dopingovať dopredu.hrozne mi to pomáha ked viem že je niekto somnou..že v tom niesom sama..pretože podporu od ludi z vonku moc nepocitujem..iba ma sem tam pochvalia za vysledok..ale neni nik kto ma podporuje..iba VY a zato vám moje krasnučke dakujeem =) a prajem nám všetkým vela síl pred prehreškami aj ked je to tažke ale predsa mame jedna druhu..Aj ked som vás ešte nikdy nevidela ako mi vypadáte..ale strašne som si vás oblubila mojky
už začnem aspoň tu hodinku denne...pri svojej vyške si to nemala až tak zle... ja som o 2cm vyššia ale mala som o dosť kg. viac. inak mam 23 rokov. teda budem mať 1. ferbruára... priateľ sa mi už vyhrážal že mi kupi tortu ale že ju zje sám lebo ja nemôžem... hehe... mienim sa aj v tento deň držať pravidiel...
tak ti držím prsty aby si urobila len malý prehrešok alebo žiaden.