skusala som to minuly rok ale nevydrzala som ani mesiac...za posledny rok som z vahy 68kg pribrala na 72,5kg...musim to zmenit...prida sa niekto?
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
kto chce zacat 90dnovu dietu od 11.01.2010 so mnou?
=D dik...noo ono to ide tak rychlo len na zaciatku potom to postupne pojde pomalsie tie kila ..=D jasne ze ma sladke laka =D ..aj si dam sem tam nieco sladke =D..Napisem ti moj jedalnicek pred dietou ..ranajky-o pol 8..cokolada..bageta.jabkovy dzus..o hodinu neaka doboska..poobede hranolky alebo bageta..obed som mala vzdy daco varene..potom som zase mala daco sladke..alebo som sa napucila keksami a ked som chodila spavat z plnym bruchom och joj =D a teraz mam jedalnicek upraveny podla 90 dnovej diety tak si to porovnaj aka je to zmena =D a preco tie KG sli tak dole..
Sesi a nemyslíš si že 4 kilá za 14 dní je priveľa... nebojíš sa že nastane jojo-efekt?.. Tak to sme na tom približne rovnako.. ja som mala v decembri 17 :)Tak to ti blahoželám k uspechom, musí to byť perfektný pocit že idú tie kilá dole a celkovo že to dokážeš. Musíš mať super penú vôľu.. sladkosti ťa vôbec nelákajú? A ty chudneš sama či ešte s nejakou kamarátkou?
Sara no dnes mam 14 den co chudnem..a 4kg dole..Mam teraz 67Kg,zacinala som z vahou 71kg..moja vyska je 173cm..a vek =D zajtra mam 18 heh..Jasne zaznamenala som uz zmeny..mam ovela mensie brusko,schudla som v zadku a bokoch ..opasok zapinam na uplne poslednu dierku =D ...A z tim cvicenim mas pravdu-..najprv schudnut a potom posilnovat ..lebo svaly by ti v tuku nebolo vidno..
ďakujem Sesi.. ty už chudneš ako dlho? A koľko bola pôvodná váha a výška? Už si zaznamenala aj nejaké viditeľné výsledky? :) a ak sa môžem spýtať, koľko máš rokov? A k tomu cvičeniu.. niekde som čítala že najskôr by sa malo nejakú dobu (1 týždeň) len zdravo jesť a piť tú vodu aby sa telo nastavilo na nový režim a až potom začať s tým kardio cvičením.. a až keď sa schudne tak by sa mali cvičiť cviky ako brušáky a podobné posilňovacie... mysliš že je na tom kus pravdy?
Sara No robis spravne,ides dobrou cestou,Ano aj ja chudne uz mama dole 4kilecka =D a tiez chcem zdodit tak na 60 alebo 55 ..uvidim ako budem spokojna..No a co by som ti poradila..Vyrad biele pecivo za celozrnne,prijem cukru daj na minimum,ak mas rada sladke tak si ho dopraj uplne minimalne..Vyrad mastne,ako stravu si zvis prijem ovocia a zeleniny.Mas pravdu sol co najmenej,pretoze sol zadrziava vodu v tele ..=) a ak ides cvicis..tak venuj sa cvikom zameranym na KARDIO..to je bezanie,rychla chodza,stacionarny bycikel..no ved precitas o tom vela na internete =D ..To su cviky hlavne na chudnutie,tie dalsie co su napriklad brusaki a tak to mas na spevnovanie a pribera sa stoho svalova hmota =D ak este neake otazky kludne napis
eventualita:gratulujem vravela som,že sa treba odvážiť je to super sebavedomie stúpa.
atam11:nezúfaj veď to máš super ja mám 17deň a 3kg ale som rada,že sa to pohlo smerom dole.
Píšte ďalej ako pokračujete podpora je super.
Sesi myslíš že by sa to dalo? Ty si už skúšala niekedy chudnúť, poprípade aj teraz chudneš? Nevedela by si mi poradiť aj čoho by som sa mala vyvarovať počas toho chudnutia? Viem že sladké slané a mastné by som nemala, vieš ešte o niečom? A ako často treba cvičiť? a aké cviky pokial nechcem nabrať svaly ale zoštíhliť?
Sara takimto stylom schudnes do leta kludne aj na 55kg
Čauko. :) Vedel by mi niekto poradiť koľko sa dá schudnúť do leta (zdravým stravovaním 5 krát denne a 3 litre vody denne a cvičenie) pokiaľ momentálne vážim 74 kg a meriam 171 cm? Na akú váhu sa môžem do leta dostať? Poznáte nejaké triky pri chudnutí - len z vlastnej skúsenosti.ďakujem
Babenky nerobte si stoho nicc..=D ja som vcera porusila dietu jedla som vcera o 8 cestoviny zo syrom..a vecer o 11 som si dala dobosku som nevydrzala a dnes som mala na ranajky maly jogurt lebo ovocie sme nemali, a na obed som mala zemiaciky ale aj z maskom =D ma urve,,nikto ma tu doma nepodporuje vsetci domna tlacia len jedlo..nevadii..pokracujem dalej nestracam nadej do Leta je este daleko..a postavu chcem hlavne na leto..takze kocky nevzdavajte sa