skusala som to minuly rok ale nevydrzala som ani mesiac...za posledny rok som z vahy 68kg pribrala na 72,5kg...musim to zmenit...prida sa niekto?
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
kto chce zacat 90dnovu dietu od 11.01.2010 so mnou?
no baby...pozeram, ze sa to tu pekne rozbehlo :) to som rada, lebo aspon nas bude viac. Ja to zatial skusam s tou 13 dnovou,ale za tyzden som dala dolu len dve kila a pochybujem, ze tento tyzden dam dolu 6 :P dieta slubila 8 za 13 dni,ale neverim tomu, mozno tak ludkovia s vyssou vahou by to dali dolu,ale ak ma clovek len tych 8 kil dat dolu, tak to nie je mozne...no vydrzim do konca,aby som to mohla zodpovedne posudit :)
Dnes mam inac taky zeleninovo ovocny den ako na 90 dnovke :) a v sobotu som sa merala...strasne cosi, v pase mam 90, cez boky a zadok 97, stehna 55 no a pod pupkom 80 - to su cisla... :((
janusa15:
drastickejsie sa uz neda...ale ok...takze vazit sa budes az na vodny den???ja to skusim este po zajtrajsom vitaminovom dni,t.j. v stredu...skus to aj ty a dame is vediet co a ako,bude to nas vychodiskovy bod,ok?
...a aky mate ostatne nazor na to,ked sa vymeni den napr.dnes by som si dala miesto uhloh. vitaminy a zajtra tie UH a potom by som zacala novou stvoricou dni???asi je to somarina,vsak???
atam11:mas pravdu ja uz aj prestavam verit tym dietam...dnes som mala na ranajky mango na obed 2pecene zemiaky a na veceru 1...tiez mam dnes 14den a zajtra mame uhlohydraty aj sa tesim nane...
tak ja asi od zajtra zascnem este drastickejsie aby to uz malo neaky efekt ked do vodneho dna neuvidim ziadnu stratu na vahe tak stym asi skoncim
Pridala som si ťa. :)
Moje icq je 349-612-786 =]
Veľmi ma teší HEh .. nie nie nie.. do fór si zásadne nedávam vlastné meno.. :)no jasné, môžeme popísať, ale ja na pokec nechodím ale daj nick môžeme tam.. nemáš skype, alebo ICQ?? -tam sa píše asi najrýchlejšie :) Svk je Slovensko.. momentálne to tiž žijem v Anglicku. A akú súťaž krásy? Kde?
Ja sa radsej nepriznam co som dnes jedla =] lebo hroza hroza hroza..hehe,,od zajtra si uz nedam na lizicku ani ten poondiaty med =] uplne ziadne sladke..pretoze lahko odolavam sladkemu..
=] He normalne ma to tesi ked viem ze je tu niekto taky isty ako ja =]...a co je inac SVK?? =] Ja chcem ist skusit v lete jednu sutaz krasy ..a fakt nato potrebujem este postavu a budem rada =] to mas jasne ze do leta to das dole..=] a dvom nam to pojde rychlejsie =] ozaj volam sa Simca a ty si sara?Odkial si?alebo napis mi sem svoj mejl alebo ak mas nick na pokeci =] ..mozme sa spoznat viac =]
ahojte....co ste dnes papkali,ktore ste mali skrobovy den???ja som mala varene zemiaky na cibulke a calamadu...mnam...a co zajtra?idem do roboty,tak nemam velmi cas na pripravu...uvidim,co stihnem rano...mam doma take rascove posuchy,tak si dam asi tie...este neviem...
No tak to sme si veľmi podobné.. môj doterajší jedálniček bol: R: 2 biele rožky maslo jogurt a nejaka sladkost, D: Sladkosť O: Buď v škole alebo doma niečo normálne varene Ol: Sladkosť V: Chlieb s maslo, syr, nejaka sladkosť,jogurt, a ešte nejaka sladkosť... a potom som ešte po nociach chodila vykrádať chladničku..a pila som maximálne 0.5 L nejakych malinoviek a tak ani sa nečudujem že vážim toľko čo vážim... a viem že už len vysadením lsadkého pôjdu kilá dole :)dúfam že aj mne to pojde tak ľahko ako tebe :)v lete idem na Svk tak som chcela oslniť :) naozaj myslíš že by sa mi mohlo podariť dať tých 55? :)