skusala som to minuly rok ale nevydrzala som ani mesiac...za posledny rok som z vahy 68kg pribrala na 72,5kg...musim to zmenit...prida sa niekto?
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
kto chce zacat 90dnovu dietu od 11.01.2010 so mnou?
ahojte...den ok...bola som v robote a tam to zvladam...ale zajtra mam volno a asi ma porazi,lebo mam ovocny den...vobec sa netesim...
janusa 15:
tak ok,v stredu rano stojime na vahe :-)...aj ja mam z toho obavy,mam pocit,ze som zas nabrala...to nie je fer,ved vsetko drzim ako sa ma...niekedy aj menej...aj pijem vela....som z toho smutna a mam chut s tym aj ja tresnut.... trochu ma demotivuju vysledky ostatnych diavcat...ja im prajem,ale zo seba som nestastna...
Som na seba totalne nasrataaa =] Dnes mam 18..a napucili domna cokoladi..torty..jedla som same nezdrave veci ako bagetu a kokakola dneska asik liter..vcera ma frajer donutil jest..Babyyy boli ma bruchoo co som taka nazrataaa jak prasa...postavila som sa zo zvedavosti na vahu...a co tam nevidim 70 KG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak nalacno vazim neakych 69.4 KG...Je to normalne??? =] bodee taka som na seba nahnevana ze som neodolala..No newa idem dalej..18 mam len raz za zivot...a do leta je este daleko..Takze od zajtra zacinam znova..ale neuveritelne..ako sa za 2 dni da nabrat 2 a pol kila
Vieri orechy na vitaminovy den a to ze po bielkovinach stupne vaha to je normalne neboj ono zase klesne nevaz sa casto a ani si to nevsimnes :-)
dakujem baby este som to nevzdala ale tesim sa ze ma podporujete...s atam sme sa dohodli ze sa povazime v stredu tak uvidim co to bude az to bude...co ste dnes papali?a zajtrajsok musim zase pretrpiet lebo ovocny den je pre mna tazky...
tak atam ja v stredu rano skocim z postele hned na vahu potom ti napisem ako ci to ma efekt alebo nie...
drzte sa baby pa
kto to chce vzdat?! Nesmies sa vzdat januska, pretoze ak to teraz vzdas, tak potom sa budes citit este horsie, vdrz.
Eventualita: ja mam tie miery na nizkej, kratkonohej postave a mam velmi utle ramena, takze to posobi dost komicky...ked si dam rifla nepriklad, tak sa nemozem ani do zrkadla pozriet...chcem spat svojich 52 kil :(
čaute, chcem sa opýtať a orechy môžme kedykoľvek? ja som si teraz dala asi 5, dnes mám škrobový deň. po ovocnom dni som mala dole kilko a hneď nato po bielkovinovom som kilko pribrala. prečo? a snažím sa poctivo všetko dodržiavať
moja mila Lamiska
to maš ešte faj nmiery,
ja som sa merala na začiatku 11. 01. a to som mala pás 105, boky 112, stehná 66 tak ktorá tu ma až toľko hm?
janusa15
ty nesmieš skončiť s dietou,! si naša vodkyňa. ty si s tým začala a mi sme sa k tebe pridali... tak sa držme... a čo sa týka vysledkov, ja som tiež na sebe nič nevidela, a váha ukazuje po 15 dňoch 4 kg. dole. tak sa držme
Ahojte, na mna včera večer prišla strašná kríza, o desiatej som mala chut uplne na všetko, tak som si dala aspon vodu a rýchlo spať. a dnes sa trápim s ovocným dnom, zatial je to v pohode, lebo som v robote, ale doma, ked budem musieť robiť niečo na večeru malej, no snád nezhreším :-) musím urobiť asi niečo, čo ja nelúbim. máme tam nejaké zabíjačkové veci, to ja vôbec nemusím také, ale ani malá, asi ju pošlem k babke na večeru :-)
atam11:ok povazime sa v stredu ja dufam ze ma stej vahy netrepne ked nebude ukazovat mensie cislo ako 69...
inak co dnes budete papat?ja si asi urobim cestoviny s brokolicou lebo sa mi dnes velmi varit nechce tak len nieco narychlo...atam ked si vymenis dni aj tak sa UHL nevyhnes ked mas chut na ovocie tak si to prehod...idem navarit pa zatial
oprava...v pase mam 70...to som tomu dala :P