skusala som to minuly rok ale nevydrzala som ani mesiac...za posledny rok som z vahy 68kg pribrala na 72,5kg...musim to zmenit...prida sa niekto?
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
kto chce zacat 90dnovu dietu od 11.01.2010 so mnou?
janusa15:takze ty mas 2 deticky?spravne som to pochopila?a kolko mas rokov?ja mam o chvilu 31,deticky zial nemam...hoci by som ich chcela velmi,ale zial osud je niekedy kruty...
dakujem za povzbudive slova,dievcata ste skvele!!!!
dnesny den zatial ok,horsie to bude vecer...ale mam robotu,kopec zehlenia...tak ten hlad snad porazim....dala som si trocha z toho ovocneho salatu a zvysok mam v chladnicke na poobedie a vecer...medzitym mozno nejaka ta mrkva,alebo uhorka :-)
Andrejočka: bielkovinový deň nie je len o mäse. ja tiež nemám rada mäso, jedávala som rybu, tuniaka, syr, cottage cheese, vajíčka, alebo teda tie jogurty.
a skúste si kúpiť nejakú odmenu, niečo pekné, iba pre vás, ja som si za tých prvých 5 kíl kúpila penaženku a kabelku. Nejaký darček, čo vás poteší. mne to pomáha. za dalších 5 kíl si chcem kúpiť nové hodinky. tak to je tiež motivácia.
Baby, a ešte som sa chcela opýtať, či náhodou neviete, ako sa robia tie palacinky bez mlieka a bez vajíčok?
Baby, jasné že to ide niektorým tak dobre, ako napr. mne, ked som začala chudnúť zo 114 kg, to by išlo každému, čo by som ja dala za to, mať vašu váhu, mne sa to tiež niekde zastaví a budem bojovať o každý gram, teraz je to pre môj organizmus fakt velká zmena v stravovaní. Vy sa tu budete onedlho chváliť, že ste to dokázali, a ja budem niekde na polceste v najlepšom prípade, takže hlavu hore, to zvládneme. ani mne nikto neverí, že sa mi to podarí, niekedy ani ja sama. už som to nechala zájst až pridaleko, ale urobím pre to všetko. tak hlavu hore, včerajší ovocný som vydržala, mám ho ovela radšej ako dnešný bielkovinový, dnes budem na jogurtoch, lebo ja mäso fakt nemôžem.
atam zatial to ide celkom dobre ale neviem co na obed asi si dam baban s orechami uvidim...
nemam depku ale trochu ma to serie ako vidim ze niektorym to ide tak lahko
viem ze kazdy ma iny organizmus a na kazdeho zabera nieco ine tak ja musim vydrzat lebo sme sa s mamou stavili ze schudnem no nohavic ktore som nosila pred druhy tehotenstvom a ona neveri ze sa mi to podari:) ale uz vidi ze sa nieco deje lebo ja vecer nejem a to je prenu riadna depka az sa zlosti
tak dnes ovocie baby dala som si vysusit jablka narezala som si ich a necham nech sa vysusia potom na dalsi ovo den ich spapam vsetky...
nevzdavam sa to urcite neurobim radost nikomu
ahojte babulky:)))
BABY!!HLAVAU HORE!!!!tie co ste zhresili, nevadi....!!!!!!!vsak podstatne je ze sa nevzdate a opat sa naladite na dietu...vsak predsa nie sme stroje, kazdy ma chut porusit dietu a mozno aj porusi ale predsa je to prirodzene!!!!!!!!!!!!!!!vsak si uznajme uz len to ze aj tie 2 tyzdne co niekto vydrzi su nieco!!vsak kto vydrzi len tak odolavat vsetkym tym dobrotam!!!!baby sme dobre, hlavu hore, spravili sme vobec prvy krok ze sme tu dietu vobec zacali a postupne robime dalsie ze ju dodrzujeme..aj ked obcas porusime..ale nie je to nahodou aj v knihe tak ze po prehreskoch mame pokracovat dalej???????takze sa s tym vseobecne rata!!!!tak sa uz tolko nedepkarcte tie co ste porusili a navnadte sa dalej ,ze predsa sa nevzdate a dobojujete dokonca!!!!!BABY DRZME SA..SME V TOM PREDSA VSETKY!!!!!!VSETKY SCHUDNEME, NEBOJTE SA!!!a dalsia mensia rada-nevazte sa tak casto, kludne staci raz za tyzden!!potom budete viac motivovane ako po dnovom vazeni kedy prirodzene vaha kolise!!!!!takze este raz hlavu hore a povedat si ze predsa idem dalej a to dokazem!!!NEZABUDAJTE ZE PSYCHIKA JE VELMI DOLEZITA PRI DIETE TIEZ...CIZE STOP DEPRESIAM, NEDAME SA PREDSA PORAZIT!!!!!!TYM ZE BUDEME NEGATIVNE MYSLIET TO NAM LEN POMOZE NECHUDNUT!!!!!!TAK SUP SUP..A USMEV :)))))...A PREDSA DOKAZEM TYM VSETKYM OKOLO MNA ZE NA TO MAM A SCHUDNEM!!!!
no vidim, ze nas tu nejak prepada kamaratka depka...treba si dat na to ovocie medik, nech je z cukru nejaky ten endorfin :P
a teraz male psycho-cvicenie:
vy co mate depku, tak zavrite oci a predstavte si seba minuly rok v plavkach...a teraz tu predstavu zmente a predstavte si seba po dokonceni diety v plavkach, schudnute a peknucke ako na vas prazi slnko a je vam teplucko a prijemne...nevzdavat sa baby!
ahojte........tak ako???my co mame ovocny den tak asi biednejsie,ale zvladneme to,hlavne my janusa15 :-) vsak?
vecer ma zacal boliet zub,nevedela som zaspat...chcela som ist skoro rano k zubarke ako bolestivy pripad...ale po skoro prebdenej noci som nadranom zaspala a ziadna zubarka sa teda nekonala...tak to skusim zajtra,len dufam,ze si v noci aspon kus pospim,lebo cez den je to celkom ok...
dnes si spravim ovocny salat z jablka,bananu,mandariniek a pomaranca...posypem skoricou a budem zobkat...netesim sa...ale snad to nejako zvladnem...tak pekny dnik....
sesinisko:vsetko najlepsie k tej 18tke krasny to vek...
atam11ja som zvedava ako to dopadne po ovocnom dni uz by som sa aj hned postavila na vahu mam ju tak blizko ale musim vydrzat...neboj nevzdavaj to musime vydrzat ked sme sa uz nato dali ved niesme ziadne padavky aby sme to vzdali...uvidime ako to bude ist po odvazeni...pa a drz sa zajtra