skusala som to minuly rok ale nevydrzala som ani mesiac...za posledny rok som z vahy 68kg pribrala na 72,5kg...musim to zmenit...prida sa niekto?
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
kto chce zacat 90dnovu dietu od 11.01.2010 so mnou?
janusa15
ja mam tiež 23 ale nemam deti... a niesom ani vydatá.zatiaľ...
a ako sa ti dari. už si sa vážila? s akou váhou si začala?
=D Ovocny den si ani ja neviem predstavit bez bananu..ale citala som ze banan ma v sebe vela cukru aj ked prirodneho..a ze ked za den zjete 2 babany ze tu energiu date von z tela az po 90min namahaveho cvicenia
joooj a ja tie brusaky tak nenavidim!!!radsej by som na crosstrainery bola aj 2 hodky ale brusaky...fuuha to ma zabija...ale co uz, aj to treba...
babulky a ked mam ovocny den mozem miesat ovocie so zeleninou???ci len ovocie mozem jest???lebo som rozmyslala ze by som si postruhala jablko s mrkvou...
atam ano mam 2deti karin a marko a mam 23rokou...tak ja ti prajem aby si aj ty mohla coskoro mat doma take ratolesti...vies niekedy je lepsie si pockat,ja by som svoje deti nevymenila za nic na svete ale mohla som si trochu pockat...no ale aj tak som rada ze ich mam
no ja som dnes mala na obed 2banany trochu som si dala cokolady na vrch ale len trochu a posekane orechy...normalne mi to zachutilo a aj ovocny den nemusi byt az taky tazky ako som si myslela
janula10:ja cvicim brusaky od prveho dna diety,nie je to na skodu...aj mne ide dole najpomalsie brucho i ked mam problem aj s inymi partiami...ale asi na brusku je najviac tuku...6 kg,hm...to ti mozeme len zavidiet a zaroven priat....
janula: môžeš kľudne popri diéte.
DAKUJEM BABULKY:)
lenze kedy by som ho uz mala zacat posilovat...mam 16ty den diety ako vy, schudla som 6 kg....brucho stale velke...sice vidim ze sa uz zmensilo trochu len potrebujem vediet kedy ho zacat posilovat....????
barbinka ma pravdu!!!!!
janula: 70% máš v strave. Treba upraviť stravu a brucho sa bude zmenšovať a potom ho už len posilňovať.
babulky, neviete mi poradit co je ucinne aby som schudla z brucha????lebo brusaky mi nepomahaju!!!!niektori pisu na inych forach zevraj bicyklovanie,ale to mi nejde do hlavy vsak tam predsa brucho nenamaham, tam clovek iba sedi...tak ja uz fakt neviem..myslite ze crosstrainer mi pomoze na brucho tiez ci je to blbost..ake mate vy skusenosti???lebo toto je moja najproblemovejsia partia!!!!prosim poradte!!!dakujem