kto chce zacat 90dnovu dietu od 11.01.2010 so mnou?

atam11

lydia17:
je super,ze si dal dole 4 kg aj ked striktne tuto dietu nedodrziavas...ja som dala o 0,5 kg dole menej a dodrziavam ju teda velmi prisne... :-(

viera428:
tak to sme na tom podobne s ubytkom vahy...zda sa ti to malo?lebo mne ano...ja jem na UH dost casto cestoviny,ale grahamove...tak neviem...alebo si robim nieco podla receptov z knizky,ale tam sa dava muka...tak neviem...

zuzkaaa

Vierka a tebe sa čo nepáči??? Ved 3 kila za 11 dní je viac ako by malo byt. 11 dni su neni ani dva týždne a odporuča sa chudnut max kilo za týžden, tak ja neviem.

Viera428

ahojte, no ja mám 11 deň a tiež nič moc dole som išla tak 3,5 kg, ale necvičím. No ale asi budem musieť. Dievčatá viete mi poradiť nejaké recepty na uhlohydrátový deň ale bez múky? Rozhodla som sa vynechať múku, lebo ja som znameníe rybka a tie múku nemusia a fakt po múke je mi ťažko.

Lydia 17

dobré ránko,nie som síce z tohto fora,ale začala som tiež 11teho s touto dietou,takže som si k vám zaskočilaO))
Ja nedodržujem 90dnovku presne podla "predpisov",upravila som si ju podla svojej chuti.Nemám prehrešky,že by som jedla nepovolené jedla,ale nedodržujem postupnosť dni a nemám ovocny a vodový den.Ak mám jeden den bielkovinový a mám kuracie masko so zeleninou a druhý den mám chut na šalat so syrom ,tak si urobím další bielkovinový den,ale nerobím žiadne prehrešky,nejem povolenu sladkosť a cestoviny výnimočne,chlieb vobec a ani múčne výrobky.
Denne chodím na 2hodky do fitky a schudla som 4kg a ešte do 1.marca by som chcela 5kg.Kedže som od začiatku vedela,že nebudem dodržiavať tuto formu stravovania 90dní,ale len do 1.marca,tak som si ju upravila podla seba.1.apríla budem mať po dovolenke a bude aj po sviatkoch,tak by som chcela opäť skúsiť,ale uz riadnu 90dnovku.
Tak sa majte a držte sa

atam11

ahojte...dnes som vstala skoro,idem do roboty a este chcem nieco uvarit...samozrejme pre manzela...

janusa15:
tak som skocila na tu vahu a nic moc: 3.3 kg....som sklamana,ale co narobim....hned mi daj vediet,ako si na tom ty???zaujima ma este tvoja vyska...

sel:kolky den si na diete?dnes zacinas 17 - tak oko my ostatne...a tiez si isla dole 3 kg?si spokojna????

janusa15

eventulina tak mas cas poskaj si urcite sa neponahlaj...mas cas viem ocom hovorim
ja sa povazim az zajtra rano uvidim ako to bude...zacinala som na 70kg a aspon na 60by som chcela schudnut

Adrianna1

Ahojte,vedel by mi niekto poradiť? Nedržím síce 90-dňovku ale tiež by som rada schudla.. môžem si dať na raňajky do misky : 8 polievkových lyžíc cornflakes , 4 polievkové lyžice ovsených vločiek, biely jogurt a štvrťku banánu - všetko to zmiešam. Myslíte že sa to dá? Alebo čo z toho by tam nemalo zásadne byť?

sel

eventualita:ešte si varím polievku na cibulke podusím kuracie mäso nakrájam zeleninu(mrkva,petržlen,zeler,kaleráb,)
všetko ešte trocha podusím,zalejem vodou ,dochutím a nechám variť.Pred koncom dám ešte hrášok (konzer.)Občas dám aj hlávkovú kapustu.

sel

Ahojte zajtra mám ovocie ale prežijem lebo vo štvrtok sa odvážim a dúfam,že to bude zase menej.Aj keď som schudla len 3kg tak mám o hodne menšie brucho lebo od takéhoto jedenia nemám naduté brucho a to je tiež super.
eventualita:neviem či máš rada kuracie mäso ale ja si podusím stehná (soľ,korenie,paprika)a ak sú hotové tak ešte trocha zapiecť na tej panvici v ktorej som ich dusila.