skusala som to minuly rok ale nevydrzala som ani mesiac...za posledny rok som z vahy 68kg pribrala na 72,5kg...musim to zmenit...prida sa niekto?
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
kto chce zacat 90dnovu dietu od 11.01.2010 so mnou?
no prave tak som to myslela... že ten pristroj mu to nespôsobil len urýchlil problém.
eventualita: praveze ano, mal na to sklon a prave ten pristroj to spustil, doktor mu to vyslovene zakazal, tak to musel predat. Este sa ho popytam na podrobnoisti, ked s nim budem.
lamiska
možno ten problem s obličkami vôbec nesúvisiel s tym prístrojom.
ahojky kocky :)
Tak vidim, ze ste sa povazili a zvacsa ste sklamane, nebojte, chce to cas a za take dva mesiace si uz ani nebudete pamata, kolko ste kedysi vazili :) Ja som bola rano tiez nastvana, ked som na tu hnusobu vyliezla...konecne som prekonala 6 na vahe, ale iba o 100g, takze po prvom caji som ich mala aj nazad :P nabuduce sa odvazim az po ovocnom dni...tak...nebudem pokusat.
Este sa chcem opytat, ci neviete dobre cviky na spodne brusko, pod pupkom mam taku pneumatiku a chcem ju vyrysovat,ale klasicke brusaky to moc nenamahaju :((
eventualia: mam kamarata, co si kupil ten AB tronic X2 a musel s tym po mesiaci prestat cvicit, lebo zacala mat problemy s oblickami, tak sa dobre popytaj lekara, ci ti to nemoze uskodit.
ahojte,
dnes mame bielkovinoví, filé sa mi už pečie. a čo si varite vy?...
PORAĎTE!!!!
baby ma niektorá z vás z teleshopingu Vibra Tone alebo Ab Tronic X2... ja si chcem jeden zakúpiť. ale neviem si vybrať. lebo Ab tronic X2 je aj na brucho pas aj na ruku. a ja potrebujem aj ten na ruku. ale je to na baterie. tak si neviem predstaviť koľko si ich musím nakúpiť.stoji okolo 3 000,- a ten Vibra Tone je len pas na brucho... ale nepiše tam či to je na baterie alebo k zásúvke. stojí 2 000,-
ešte uvažujem o jednom. je to taký masažný prístroj s hlavicami, je na elektrinu... ale musíš ho držať v ruke a prikladať kam chceš. ten stoji 1 700,-
je tiež z teleshopingu vola sa Relax and Tone. PORAĎTE!!!!
BARBINKA:
dakujem, aj som si myslela:)))
janula: to je jedno, čo cvičíš, všeobecne treba dávať menšie záťaže, inak sa budeš zväčšovať (svalnatieť).
caute babulky:)
cvici tu niektora z vas aj na crosstrainery (orbitreku)????
chcela by som totiz vediet co je lepsie, dat si vacsiu zataz alebo mensiu???
dakujem
no dobre dievčatá tak ste ma schladili, už som kľudná. Ja len že tých 3,5 kila som dala dole asi na 5 deň a od vtedy nič. Dnes mm ovocní dník a práve teraz jem nestrúhanú mrkvu s jabĺčkom, mňam. Myslím si, že sme všetky nedočkavé lebo už tých kíl navyše máme dosť, ale aj tak je super, že sme to vôbec začali a ide nám to. Všetkým držím palce nech sme krásne.
Chudnete dobre, až moc. Odporúča sa max. 3kg za MESIAC, inak to priberiete naspäť. Chudnúť treba postupne, nemôžete chcieť schudnúť 10 kg za mesiac.