kto chce zacat 90dnovu dietu od 11.01.2010 so mnou?

atam11

sel:tak co ukazala vaha????

dnes mame skroby...co chystate na obed????

janusa15....vsak to nevzdas???skusime dalsiu osmicku dni spolu,ze?tak sa ozvi,ked budes mat cas...pa

bingham

janusa: nepusti sa hned do mna ok :))...pitny rezim je najdolezitejsi....na to si vzdy najdi cas...skus zo sebou nosit malu flasku s tym cucacikom... bruu noc

janusa15

sel:nie ja pijem dost malo vody no teda snazim sa viac ale dnes som mal nabity den a skoro nic som nejedla a ani nepila

atam:neviem kde je chyba ci vomne ci vtej diete (skor asi vomne) ale dnes som mala nato vsetko nervy tak som si vecer dala trochu privarku lebo som bola nervozna nato ze to nema efekt a aj dost hladna...
snazim sa pit cim viac vody dnes to sice neslo ale inak si mam pred ocami pol litrovy pohar s vodou a pijem ci treba alebo nie len aby som dostala do tela aspon 2l vody..
kazdy den jem to co sa ma...zajtra skroby tie ja velmi nemusim ale urobim si ryzu so zeleninou...
pocas UH jem zvecsa cestoviny vitaminy to je vzdy len ovocie a vecer zelenina a bielkoviny tak ja na jogurty vobec niesom tak radsej vajicka alebo som si minule robila kur prsia na zelanine

tak povec kde je chyba?co robim zle?uz som ztoho riadne na nervy...pa zajtra

atam11

ahoj janusa15...moja zlata,niekde robis chybu...ale kde?bola dobra otazka,ci pijes dost vody,ja sa snazim aspon okolo 1,5 litra...tiez to mam s pitnym rezimom tazsie,lebo pred dietou som pila max 3 dcl tekutin...aj to vsetko sladke...teraz pijem jemne perlivu vodu a ak mi dojde,tak aj vodu z vodovodu a potom vela caju...je jedno akeho,len bez cukru...
tak ma pocuvaj...dame si este jednu osmicku dni,potom sa zas odvazime a uvidime....popis mi dni,co vsetko zjes cez vsetky druhy - bielkoviny,skroby,Uh a vitaminy...ved predsa musime najst spolocne tu chybu....
aj ja som sklamana...ale nevzdavam to...tak hore hlavu a ideme dalej...ok????
a este cosi...mas doma dobru vahu?lebo mne sa to cele nezda....

janusa15

atam:som velmisklamana zaciatkom roka som mala 72.5 schudla som na 70 pri tejto vahe som zacala s touto dietou v domneni ze schudnem aspon na 60 ale ja som sa dnes rano postavila na vahu a ta ukazala 72 tak sa nato vsetko mozem vystrat doslova ved to nieje mozne
je pravda ze bolsem tam neaky prehresok ale nie take aby som nabrala naspet 2kila ktore som dala dole bez tejto diety
moja vyska je 165cm

lamiska

eventualita: skus pozriet na www.zdravie-sk.eu
je to klasicky miostimulator, je to v podstate abtronic ale o dost lacnejsi a pouzivaju ho napr. aj v kozmetickych salonoch na zostihlovanie.
a ako sa inac mate? Drzite sa?

Sesi

Eventualita... Z teleshopingu si nekupuj tie sracky..=] ono sa to rychlo kazi..Poradim ti jeden stroj co ma moj priatel..a davala som si ho na brucho kazdy druhy den..o mesiaci mi krasne spevnil brucho..uz ho nemam take make..ale tvrdsie..mne to pomohlo riadne.. No a ten stroj sa vola EH-020C ..a stoji 63 eur..je na brucho,zadok,stehna,,ruky..proste na vsetko si ho mozes upevnit..a mozem ho len odporucit

lamiska

tak som to aj myslela, aby si sa popytala radsej doktora, ci to mozes, ked to moze mat aj takyto ucinok-on bol aj v nemocnici kvoli tomu.