kto chce zacat 90dnovu dietu od 11.01.2010 so mnou?

atam11

janusa15:ahoj,dakujem za povzbudive slova...idem dnes normalne pokracovat skrobmi....vazim sa aj ja len po vodnom dni,hoci uz teraz viem,ze tie kg nepojdu dole a bojim sa,ze aj to mam spat co som doposial schudla....co uz za prehresky sa plati...ja to viem....a ty ako???

eventualita

sesinka
to je super že sa ti zmenil metabolizmus...
mne vôbec stále mam probém chodievať na Wc
zajtra škroby vôbec neviem čo budem robiť... asi ryžu...
baby môžem do tej ryže dať kukuricu?
totiž už mi bolo vytknuté že na uhľohydr. deň som si robila pizzu a že som kukuricu nemala dávať že to je zakazané...
ako to vidíte vy?

biopich

Atam nevadi povedz si ze to bola za nieco odmena...ved navstevy nemate azda tak casto :-) hore hlavu naladuj sa vodou mozno ta hned aj prezenie hihi

biopich

ahojte :-) ja sa veru asi tiez budem vazit az na vodovy den lebo kazdy den stupan na vahu je dost na psychiku :D premyslam ci by ma dnes zabilo male pivo :D joooj tak by bodlo po tom masku :-) hmm odhovorte ma

janusa15

atam myslim ze nieje to az take zle...ved sme len ludia a kazdy sa moze zmylit zhrasit alebo ja neviem co...zajtra pokracuj a povazima sa neskor az po vodnom dni...
ja som si dnes na obed urobila kur prsia so zel a ktomu salat bolo ta dobre...

atam11

to ja ATAM11 som vam pisala o tom dnesnom zlyhani,len som si dala zlu prezyvku...asi uz od tolkeho jedla nevidim ani na klavesnicu :-)

tam11

...to co vam teraz napisem...hm....vcera sme mali navstevu,nasi dobri kamarati...bol ovocny den,ktory som v robote zvladla... ked prisli,tak bola dobra nalada,popijalo sa,jedlo...tak som si dala aj ja trochu (fakt len trochu) bieleho vinka...beriem to ako prehresok,ale to co som urobila dnes je absolutne zlyhanie....rano sme sa vsetci zobudilu,urobila som im na ranajky parky,ktorym som ja odolala v mene diety....prisiel vsak obed...a nechcela som sa zas vyhovarat,preco nejdem s nimi jest,vsak som od vcera nejedla...bla bla bla...tak som sa s nimi riadne najedla...zelen.polievka,maso(bravcove) so sampinonmi...samozrejme aj zakusok a cosi slane v podobe orieskov,tyciniek....
no a teraz sa vyjadrite...na 20 den takto zlyhat....hanbim sa....neostava mi nic ine,len zajtra pokracovat dnom,ktory nasleduje,teda skrobmi....
som smutna...urcite sa teda nebudem vazit dobru chvilu...uz dnes mam pocit,ze vsetko usilie vyslo na zmar,ze som vsetko nabrala spat (obrazne povedane)...tak aka som?????

biopich

janusa ja na zajtra mam kuracie masko na prirodno s hubami a k tomu dusena zeleninka(brokolica,karfiol,mrkva) ...

janusa15

denz dakujem ja sa snazim nejest vecer sladke ale niekedy tak trochu zhresim ale nieje to vela iba trochu

atam tesim sa lebo uz som si na tento den zvikla a prisla som na jeho chut...predtym to bo den utrpenie a len aby som vydrazala ale teraz ta je ok:))

chcem sa spitat co budete zajtra jest?lebo na bielkovinovy den neviem co tolko varit...tak dajteneaky dobry recept...pa a drzte sa