kto chce zacat 90dnovu dietu od 11.01.2010 so mnou?

janula10

DGB

a skusala si aj cvicit a naozaj sa zdravo stravovat??
lebo to sa mi nezda ze by si nic neschudla...ak sa smiem spytat kolko vazis?

DGB

ahojte,viem,ze to co teraz poviem,tu nechcete.... ALE chcem mat anorexiu... chcem mat tu chorobu a byt stihla-nehanbit sa za seba. Ziadne diety mi nepomahaju,skusala som aj tabletky,no nevidim ine vychodisko,len dostat anorexiu a potom to uz pojde samo. Som dospela zena,ktora sa hanbi sama pred sebou-nie este pred partnerom a rodinou. Som zakomplexovana? HEJ som-no a ? Nenavidim sa.Ako dostat anorexiu?

janula10

atam11:

ani mi nehovor, uz teraz mi tecu sliny ked si predstavim taky teply rozok...mnaaaam..ja som tiez vylucila pecivo...lebo z toho ja najviac priberam...:((((((

atam11

janula10:ja si zvyknem robit grahamove cestoviny s omackou z paradajkoveho pretlaku,trochou kecupu a oregana...

...ale viete na co mam neskutocnu chut???na cerstvy rozok alebo chlieb s maslom a paradajkou....ja som pecivo,akekolvek,vylucila z jedalnicka a teda chyba mi neskutocne... :-(

janula10

caute babulky!!!!
uz sa tolko nedepkarcime...vsak my tie kila zhodime predsa!!!!!!!

inac dnes uhlohydratovy den, co varit???s cim si obvykle robievat cestoviny??

atam11

mame tu vela povzbudivych slov,co povies janusa15 a sel?tak bojujeme dalej...dnes UH...co ideme papat???ja teda neviem....mam kupenu kukuricnu krupicu a je v knizke nejaky recept...tak neviem....mozno skoncim len na cestovinach alebo na oblubenej pizzi z knizky...alebo?dajte nejaky tip...

lamiska

baby a co sa vam nepaci, vsak chudnete pekne, ja sa uz 12 dni trapim s tou 13 dnovou mliecnou a schudla som iba 2.5 kila...a to som mala len raz malinkaty prehresok...este zajtra vydrzim, nech tu dietu dokoncim a idem v utorok zasa na 90 dnovku, nech do seba netlacim len maso, vajcia a mlieko a nic z tohho :P Nevzdavajte sa, tie kila sme predsa nepribrali za dva tyzdne a ani ich za dva tyzdne nezhodime, chce to iba cas.

Sesinka

Caute bambulky..tak co ako sa mi tu mate?=] citam tu take veci ze sa chcete vzdat..babyyy ved vydrzte to..ten vysledok sa dostavi...JA mam tiez hockeedy chut povedat aa kaslem na to..ale vzdy sa pozriem dozadu ..a poviem si kolko peniazi som uz vysolila za tie uhorky,kapusty,jablka banany hrusky...a ked sa pozriem do predu este viac ako 2 mesiace..a docielim to co som chcela...ked som uz zvladla 17 dni..preco nezvladnem aj dalsich 17 a tak dalej..baby hlavu hore..ono to pojde..len nie tak rapidne rychlo..pretoze prve dni nam to slo rychlo..lebo najprv sa chudne z vody.a az potom z tuku a svalovej ..a voda v nasom tele vazi najviac ..Bola som poucena trenerom..a vysvetlil my na ako principe to funguje..Ked chudneme pomalsie.znamena ze sa straca svalova hmota..ked bude teloo vylucovat tuk zas to pojde rychlejsie dole...BABY nestracajte nadej..

suzen_

kocky a vy si myslite ze pocas celej diety ci uz tejto alebo inej sa chudne stale vkuse? najskor vam pojde vaha rychlo dole co je prevazne voda, potom to pekne ide..a po case sa to zastavy..alebo aj zvysi dokonca..

eventualita

čawte baby...
ja mam ten istý problém. za prvých 12 dni som zhodila 4 kg. no a dnes mam 18 deň a mam stále rovnakú váhu...
ja som to tu už písala. moja kamoška s touto dietou schudla 22 kg. a tiež vravela že jej to najprv išlo rýchlo potom pomaly. tak snaď náš vysledný efekt bude tiež podľa predstáv.