kto chce zacat 90dnovu dietu od 11.01.2010 so mnou?

Andrejočka

Iwik, je úplne jedno ako schudneš, ked budeš po diéte jesť veľa a nezdravo, tak to samozrejme priberieš. ale pri tejto diéte máš vyváženú stravu, nič nevynechávaš, máš tu aj sladké, aj ovocie, zeleninu aj maso aj prílohy, takže ked sa budeš aj po skončení diéty kontrolovať, jesť zdravo a menej, tak určite nepriberieš. www.nova-90-dnova-rozlisovacia-dieta.php5.sk

tu máš presne opísanú diétu podla knihy, tak snád ti to trošku pomôže. podla mna je fajn, ja napr. pekne chudnem, nie som hladná, je pravda, že občas by som si strašne dala napr. vyprážaný syr, hranolky a tak, ale to je už na tebe, či to vydržíš. tak vela šťastia.

LEJJA

EVENTUALITA,ako si prisla nato,ze som z vychodu?Som,ale nie z Michaloviec.Preco?A ty si z ?zajtra mam den uhlohydratov poradite mi co na obed.DAKUJEM

eventualita

Andrejočka
zlatko trošku si si to poplietla na bilekovinový deň si si mala dať maso a nie ryžu... tu ryžu maš mať zajtra... :)

mimika34

Ahojte kocky, jo mam dnes skrobovy den, za tyzden je dole 1.5 kg. Viete mi poradit kde su zaradene sampiony, su medzi zeleninou?