skusala som to minuly rok ale nevydrzala som ani mesiac...za posledny rok som z vahy 68kg pribrala na 72,5kg...musim to zmenit...prida sa niekto?
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
kto chce zacat 90dnovu dietu od 11.01.2010 so mnou?
Jé, to máš super že cvičíš ráno, to je najlepšie, čo môže byť, aj máš potom viac energie cez den, že? ja by som nedokázala vstať ani o 5 minút skôr, než je to už nevyhnutné. ale zasa ja som doma z roboty už o pol štvrtej, tak vtedy niečo spácham. Ja ked som mala kedysi trénerku, tak mi hovorila, že ideálne je tak 3 - 4 x do týždna, aby sa telo aj zregenerovalo, ale ked ta to baví, tak kludne aj každý den. ja sa teším na jar, ked sa bude dať íst von - korčule, bicykel a také.
caute babulky:)
no ako sa mame??dnes ovocny den...takze zase urobim ovocny salatik:))
inak ako casto cvicite??
ja cvicievam 3krat do tyzdna skoro rano od 5.30:(...lebo aby som stihla do prace a vecer ked pridem z prace o siestej tak to sa mi uz nechce a nevladzem...
ako je najlepsie cvicikt, kolkokrat do tyzdna??lebo tusim kdesi som citala ze nie je dobre cvicit kazdy den....vy ste na to ako?
Ahojte baby, tak ako to ide? ja mám dnes bielkovinový den, urobila som si na obed dusenú rybu zo zeleninou, fuj. no čo už. musím to vydržať. včerajší ovocný som zvládla v pohode. nevzdávajte to, však sa nám celkom darí, nie? inak k tej kapuste, ja som to tiež brala ako zeleninu, čo môžem jesť stále. či nie? fakt len ku škrobom? ja mám zatial dole 5,7 kíl, čo je za 19 dní celkom fajn si myslím. len to blbé cvičenie. strašne sa mi nechce, tak aspon na tom stepperi cvičím, len ja mám taký ten do strán, a nevydržím moc dlho, kamoška má menší, a tam to ide super, môj je taký, ako keby som vážne chodila po schodoch. skúšala som aj brušáky, len to moje velké bruško mi zavadzia :-).
navstivte obchod -odkaz odstránený- , v ponuke su momentalne najuspesnesie vyzivove doplnky, vitaminy na SR trhu
no baby som smutná nevzdávam to ale som smutná už som aj ja namiesto chudnutia nabrala 1kg nechápem nič som neporušila a predsa.
atam11:ešte to nevzdávaj bojuj ,musíme držať spolu.
LEJJA:gratulujem,že si sa rozhodla dúfam,že ti to pôjde lepšie ako mne.
Ahojte,dnes som zacala s dietou.Zacina este dnes niekto?Dufa,ze mi to pojde tak ako vam.
no baby ja som vedela tak že k cestovine si môžte upražiť sladku či kyslú kapustu... mne to tak bolo povedané.
ja som si dnes uvarila špagety s lečom...
atam neskus to vzdat...ty si mi nedovolila aby som to vzdala ja tak teraz ani neskus nieco take ty...pozri aj ja som zhresila ale vsetko sa da urobit..ved tato dieta trva 90dni mas cas to este napravit nieje to az take zle ako si namyslas...vsetko sa da len treba chciet....aj mne bolo cez vykend dost blbo ale preto som to nevzdala tak to neskus ani ty...JASNE?...
no a janula ja som si robila aj cestoviny a brokolicou je to fakt dobre...az teraz som prisla na chut brokolici...staci si ju rozobrat na ruzicky a trochu uvarit kam nezmekne a potom zmiesat s cestovinami malo by tam ist aj preprazene maslo a postruhany syr tak to je lepsie ale to by sa asi nemalo ked mame dnes iba uhloh....vyskusaj mozno ti to zachuti ako mne
tak atam ziadne blbosti ze skoncis ale musis vydrzat drzim palce pa
ok dakujem:)))
tak ja cosi vymyslim...
inak sa ako dari????
janula, tak tie paradajky dosť zasýtia, ale tak môžeš si dať aj cestoviny so šampiónmi, alebo si podus zeleninku. Nejako extra sa tu nedá vymýšľať, alebo si urob šúlance, ale nepridávaj do cesta zemiaky.