kto chce zacat 90dnovu dietu od 11.01.2010 so mnou?

janusa15

kwik myslim ze denz ma pravdu ja tiez nejem sladke na veceru to si radsej urobim zel salat alebo nieco ine...a tiez som prestala jest pecivo sme tam si dam kusok cierneho chleba ale inak vobec nic...viem ze v knihe je ze mas dnes zjest tortu alebo kolacik a cokoladu na varenie ale ja to vobec nejem

jajkafr

DGB
baby čo tu píšu majú pravdu ... anorexia je svinstvo daj si do vyhľadávača mentálna anorexia aké krásne fotky ti nájde... takto chceš vyzerať? a to sú len fotky videla si anorektičku na živo? katastrofa je to chodiaca kostra potiahnutá kožou, je im stále zima, akonáhle začnú priberať majú z toho depky a začnú si ubližovať lebo nechcú žiť... na postave veľmi nezáleží áno je krásne mať štíhlu postavu a perfektne vyzerať vo všetkom čo si oblečieš ale to nie je všetko... určite máš v okolí ľudí, ktorí ťa majú radi takú aká si aj s tvojimi kilami navyše... a ešte niečo radšej byť tučná a zdravá ako mať super postavu a ležať v nemocnici.
Ak vážne chceš spraviť niečo preto, aby si si zlepšila postavu pridaj sa napríklad aj k nám a začni s nami držať túto diétu a ak si skúšala diéty a neschudla si aj napriek tomu zájdi k lekárovi nech ti vyšetrí krv na hormóny štítnej žlazy problém môže byť aj tam...
no a baby k tomu chudnutiu radšej chudnime pomalšie aby neprišiel jojo efekt aj keď sa priznám najradšej by som už mala svoju vysnívanú váhu :) ale čo už do leta je ešte čas takže v pohodičke nemusíme sa ponáhľať :)

atam11

baby a co chystate na veceru?nieco sladke???ja som mala na obed tu kukuricnu kasu...uvarila som ju vo vode na hustu kasu...vyformovala z nej okruhly tvar,dala na vrch huby a olivy a dala som to zapiect...bolo to fajn...len z toho clovek o chvilu vyhladne...

atam11

DGB:aj my vsetky sme tak trochu nespokojne so sebou,ale este preto nechceme mat anorexiu...chceme byt stihle a pacit sa okoliu ale hlavne chceme mat radi same seba take,ake sme...a presne to chces aj ty...skus s nami tuto dietu...budeme sa navzajom podporovat na tomto fore...a uvidis,bude ti lepsie...vies kolkokrat sme sa uz my ostatne povzbudili,aby sme isli dalej,aby sme odolavali pokuseniu,co pre nas znamena prejedanie sa...skus to s nami....

janusa15

DGB myslim ze lamiska ma pravdu...pozeraj aj do buducnosti co vsetko zle ti anorexia muze urobit...aj ja chcem byt chuda ale nie za taku cenu aby som v budcnosti vyzerala ako ziva mrtvola

lamiska

DGB: mozno si neuvedomujes, ale anorexia je naozaj hnusna choroba - tie anorekticky nie su chude len tak, anorexia neznamena automaticky stihlost...je to dusevna choroba, vazna choroba a moze koncit smrtou. Skus si precitat sksuenosti bab, ktore ju mali a uvidis, ake je tvoje prianie hlupe -bez urazky. To chces prist o vlasy, menstruaciu, zuby...mat vredy na zaludku, byt bez energie...ohrozit celu svoju buducnost?
A este nieco: ak nedokazes vydrzat pri diete, tak nehnevaj sa, ale anorexia pre teba tiez nie je riesenie...radsej cvic, vyber si program na chudnutie a navstiv lekara, ci nemas nejaku poruchu, ked aj napriek tomu nezhodis.

janusa15

no atam mas pravdu same povzbudive slova neostava nam nic ine ako len vydrzat a dostat sa do vysnivaneho ciela...
tak ja si peciem pizzu dnes mam nanu strasnu chut...pa zatial