Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

kto chce zacat 90dnovu dietu od 11.01.2010 so mnou?

janula10

BARBINKA:

dakujem, myslela som si:(
a tak som si uz robila chutky:(
tak zase len cestoviny alebo posuch s paradajk omackou:(
nemate daky lepsi recept na omacku ale inu ako paradajkovu???

janula10

ahojte babulky..

prosim vas mam jednu otazocku. moze sa cez uhlohydratovy den jest kysla kapusta???neviem ci ju mam brat ako zeleninu ktora sa ma jest iba cez skroby alebo ako??prosim poradte mi....lebo som rozmyslala ze si posuch natrham s kyslou kapustou...priblizne ako halusky s kapustou len bez slaninky:(..co myslite??

atam11

eventualita:dodatocne vsetko najlepsie....

ja uz nemam pevnu volu...lezie na mna chripka...asi to vzdavam....neviem si odpustit ten vikendovy prehresok a asi to bolo vsetko zbytocne....

janusa15:super,ze ides dalej...ked si predstavim,ako si to chcela prednedavnom vzdat....

eventualita

Baby povedzte si dosť prehreškom!!!
ja som od začiatku diety neurobila žiaden prehrešok ak nepočítam ochutnávku jedla (či je dosť solene a tak) čo som varila pre ostatných v rodine...aj to len na pol zuba. aj preto mam lepší pocit zo seba...
inak dnes mam narodeniny a tiež nemienim porušiť ani kuskom torty, ani ničím iným.
tak sa držte....!

biopich

ja si dnes peciem zemiaky so zeleninou... vcera som si predsa dala male pivecko juj ale dobre padlo :D strigule ste ma neodhovorili :p ale nelutujem pekne travilo

janusa15

atam ja celkom dobre ide to ale pomaly uvidime vysledok po vodovom dni...neako to zvladneme...

baby ja vobec neviem co dnes varit asi si urobim aj ja ryzoto zeleninove alebo pecene zemiaky v supke...uvidim

idem si dokupit neake ovocie ked sa vratim uvidim co mi pride pod ruku to si urobim
pa zatial drztea sa a ziadne prehresky... :)

janula10

caute babulky...

uz mame za sebou 3 tyzdne!!!!znie to super nie:)))
ja sa tiez chystam vazit az na vodovy den, resp. po nom na druhy den rano:)))
dnes skroby...co idete varit???ja si spravim asi zeleninove rizoto..

eventualita:
kukuricu mozes cez skrobovy den...