kto chce zacat 90dnovu dietu od 11.01.2010 so mnou?

LEJJA

Caute baby,ja mam dnes den uhlohydratov.Zjedla som uz aj zakusok aj kusok cokolady a som strasne hladna.Neviem ci odolam nedat si nieco.Vcera aj predvcer. to bolo O.K.,ale dnes....

eventualita

Baby,
chcela by som si urobiť šošovicový prívarok... tak dajte odskušaný recept... prosim.... mam na to chuť a stále to odkladam. ďakujem

eventualita

Andrajočka
sorry asi som to zle prečítala.

Lejja
no preto že mojej maminy kamoška ma dcéru Leju ktorá chcela začať dietu... tak ja či to niesi ty...

janula10

:(...a tak sme pekne vsetky zacali..no baby ozvite sa naozaj, ako sa vam dari?ci ste teda nakoniec sa na tu dietku vykaslali??:( alebo ako to vlastne je?

Denz

kocky divite sa???
90 percent tu je takych co dietu budu opakovat tisic krat a stale to iste....
Je pre nich tazke zmenit zivotny styl .
A to je zasada nepribrat.

janusa15

janula uz som tu skoro 6rok ale pravdu povediac uz by som rada stade vypadla lebo ma to nebavi...mas pravdu neako sa nikto neoziva asi ich to omrzelo...

janula10

JANUSA15:

ja som v uk uz 3 roky....:) ty?

babule dako ste zanevreli na forum..vobec sa neozyvate co a ako sa vam dari...:(

janusa15

janula ja som v birminghame:) ako dlho si v UK?

tak dnes mame bielkoviny budem mat kur prsia ale este neviem ako si ich urobim...

atam co sa neozivas kde si?dufam ze si to nevzdala a pokracujes dalej...

janula10

caute babulky..no co ako..??dnes bielkoviny:)))...my ideme vecer s kolegovcami na drink..takze dnes urobim taky trosku prehresok ze si dam 2dc bieleho vinka:))maximalne!!!!!!!! ale tak hadam ma to nezabije:)) ked zatial sa ziadny prehresok nekonal:)))

janusa15:
a kde si v anglicku??
ja som tiez...som v londyne...