Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

kto chce zacat 90dnovu dietu od 11.01.2010 so mnou?

janula10

caute babulky:))

no tak dobojujeme aspon my co nas tu malo ostalo ale predsa!!:))
zajtra prvy vodovy den!!!! ale nebojte zvladneme ho!!ja som zvedava ked sa utorok po vodovom dni postavim na vahu ze co uvidim:)..dufam ze budem milo prekvapena:)))

baby drzme sa ...

Andrejočka

čaute baby, ja mám dnes bielkoviny, tak som si nakúpila syry. na ranajky som mala ovocie. myslíte, že som si mohla dat na desiatu pohár mlieka? alebo som to mala nechat až na obed?

fenix

je fascinujuce,ze nemusim robit nic a len cakat,lebo cas mi dava za pravdu.
hlavne,ze ste ma napadali vsetky,ked sok vam vysvetloval co a ako,co?večné baculky.

janusa15

mas pravdu sel myslim ze sa ich tu viac vzdalo aj atam uz nepise...aspon musime vydrzat aby sme to zvladli do ciela

sel

ahojte ja sa zatiaľ držím.Váhu mam ale stále rovnakú.Chcem pokračovať ďalej musím musím musím.Dnes som mala kuriatko bolo mňam.Zajtra budú pečené zemiačiky mňam mňam.
Mám dojem,že aj jajkafr sa vzdala.Už je to tu také smutné na začiatku bolo toho povzbudzovania viac.Tak čo sa deje píšte.

janusa15

eventualita tak to sme 2 ja som tiez od sobraniec...poznam sobrance byvala som tam niekolko rokou...ked chces napis mi na azet moj nick je "jandg" mozno sa aj pozname...:) sranda ze zalozim temu som v anglicku a stretnem tu vychodnarou