kto chce zacat 90dnovu dietu od 11.01.2010 so mnou?

Andrejočka

Super baby, krásne ste schudli. aj si to už všimlo okolie? chvália vás? mna čaká zajtra ovocný den a potom vodový, no ale už sa aj ja teším v piatok na váhu, môžem si teda definitívne uzavrieť, kolko som schudla ta mesiac. som zvedavá. závidím vám, že už máte tú vodu za sebou. trošku sa toho bojím, že to nevydržím. :-(

lejja

Ahojte baby ja mam dnes vitaminovy den.dufam,ze to do vecera vydrzim.Mam prvy tyzden za sebou a kilo dole.EVENTUALITA a JANULA10 za mesiac je to super.Drzim palce a pokracujme dalej.

janusa15

sesinka sme dve aj ja som to trochu pokaslala ale od pondelka som zacala odznova...dufam ze to teraz pojde lahsie...

araj

Ahojte \"Vazne odhodlane\",velmi Vam drzim palce.Tento rok budem mat 57 rokov a pred skoro tromi rokmi som drzala 90dnovu.Nechcela som sa na nu dat,lebo som o sebe hovorila,ze ja nemam charakter na drzanie diet,nikdy som nevydrzala.U dcer v UK som pribrala na 80 kil.Vzdy som mala okolo 65.Tak som sa na to dala lebo ma nastartovala Majda Pavelekova,ked ona schudla 25 kg.A ja som to vydrzala,nezdalo sa mi to take drasticke,hoci zo zaciatku som bola strasne hladna,co by nie ked som mala uz riadne roztiahnuty zaludok.No nejako zazrakom som to prekonala a ked som hned za dva tyzdne zhodila 5kg, tak som mala stale dobru naladu,stale som sa smiala az si to moje okolie vsimlo,ze som schudla,a to Vas uplne nastartuje.Potom zo mna zostala propagatorka tejto diety,no a moc ludi sa pridalo po mesiaci mojej diety.Tak som im radila,co a ako.No skratene ,schudla som 17kg,bez cvicenia,akurat tak tri krat do tyzdna sme s muzom chodili pesi do Tesca od nas vzdialeny 4km.Bola to prechadzka.Tu dalsiu udrziavaciu som moc nedrzala,no rano stale nejem,a jem tak s mierou,ale nie su to male porcie.Ja si dam kopec pecenych zemiakov a k tomu vela zeleniny a staci mi to.Niekedy zel. vyvar k tomu.No bola som zas dva razy posebe v UK a tak som po troch rokoch pribrala 7kg.No som teraz dlhsie chora,hned ako sa vyzdraviem ,idem na to.Dufam ,ze to teraz zas vydrzim.Nechcem byt krasna stihla,mam uz aj svoje roky mohla by som na to kaslat,no nevadia mi schody ziadne,dobre sa pohybujem a nebolia ma vtedy klby.Tak sa drzte,ste mlade.

eventualita

čawko čawko,
no tak ja mam po vodnom dni 7 kíl dole.... už som si dala raňajky a je to 6,5. hehe...
som celkom spokojna... dufam že za ďalších 60 dní... zhodim aspoň 10 aby som sa dostala na vysnivanú váhu 72 kg... z 90kg.... baby chváľte sa....
inak ja som včera okrem vody zjedla asi za piškotku (v takom tvare) jablčka a dnes ráno o 5:00 som vstala z hrozným hladom... bolo mi zle... tak som sa napila a dala si pol bananu a šla spať...

janula10

no caute babule:))

takze uz mame po vodnom dni, jupiiii:))) no kocky chvalte sa s vysledkami!!!!!urcite ste sa uz povazili!!
no tak ja som sa vazila dnes rano a po mesiaci mam dole 6,5kila...:)) juppiii:))
tak ma to tak dobre povzbudilo do dalsich 60 dni:)))
citim sa lepsie, lahsie, veci na mne visia, takze piatok idem na shopping:)))
a vy ako ??????

Sesinka

Baby caute..ospravedlnujem sa ze som na vas zanevrela..ale mala som malo casu,aj som sa vam ti hanbila napisat lebo som nevydrzala dietu..od mojej oslavy 18ky som podlahla vsetkemu..a potom uz celej diete..od pondelka zacinam znova..holky zavidim vam ze sa tak drzite

eventualita

fenix...
vypadni z fóra... už ma serieš... na každom fore maš len negatívny prístup...
ak sme sa rozhodli držať diétu tak je to výlučne naša vec...

Baby dnes vodný deň zatiaľ v pohode... uvidím čo bude večer... :)

DRŽTE SA!!!!