caute vsetci, mam priatela, ktory na zaciatku januara odisiel na rok do Afriky, zatial to s prestavkami zvladam celkom fajn, ale mam fazy, kedy je to fakt dost zle... je v dost rizikovej oblasti, co sa tyka chorob aj celkovej bezpecnosti...spojenie je vacsinou o nicom.tento tyzden som napr. vobec nemala o nom ziadne spravy, niekedy mam pocit, ze sa z toho zblaznim. velmi ho lubim, je to pre mna chlap na cely zivot, o tom vobec nepochybujem, o to viac je to krute. ma niekto z vas s niecim takym skusenost? ako to zvladat?
odlucenie
ved mas len 43...to predsa nic nie je...chlapove najlepsie roky...my budeme uz v domove dochodcov ked budu mat nase deti 14 ako tvoja dcerka..:-))
Nie, pozajtra ranná . Robím 12-ky, denná,nočná, 2 dni voľno.No, je to krása, ale už niekedy sa začínam obávať, že už nie som mladý.
to je super 17 rokov...krasa..
ja viem, dnes ides zasa na nocnu?ci to by si uz asi isiel...
Neboj, bude to dobré. MŇa obral o peniaze braranec, život ide ďalej. V živote má každý dobré a zlé obdobia.Inak, chápem, že má BA plné zuby, ale na podvodníka možeš natrfiť všade.Neboj rok zbehne raz - dva.
on ma fakt cudny osud...nikoho ineho takeho nepoznam, skutocne zvlastny a prave on sa mi priplietol do cesty...nikdy som si nemyslela, ze niekedy v zivote budem toto prezivat...ale clovek mieni, pan Boh meni...
no vies priatel ma kupenyny 5 izb. byt v ba o ktory sa uz 7 rokov sudi...takze ma ba plne zuby a chce odist prec, presiel si kvoli tomu peklom a este stale to nie je ukoncene...je tu kopec podvodnikov a zakony maju vela dier...ale nechcem to rozoberat...uz sme mohli mat davno rodinu a byt v klude...ale vidis sedim sama doma a on je v afrike...no co uz
Spolu sme 17, dcera má 14.
My sme obaja z BA. Vieš, my sme sa zariaďovali predsa len skor.Otázka peňazí sa dá vo vašom prípade pochopiť. My sme taká priemerná rodina - 3 izbový byt, auto, dovolenka. Tiež sme istý čas koketovali s myšlienkou sa presťahovať do RD pri BA, alebo kúpiť luxusný byt. Teraz však sme sa rozhodli radšej chodiť na dovolenky. Verím, že sa Vám Váš sen podarí realizovať.Teraz ma napadá jedna historka.Raz v r. 1995 sme boli odlúčení 4 dni.Boli sme na dovolenke na Morave a musel som ísť do práce, manželka tam ostala. Prvý deň - pohoda, druhý tak isto a na tretí už mi chýbala. Keď prišla tak sme sa objímali asi 10 min. c kuse. Keď ten Tvoj príde - tak vy sa rozpučíte!!! myslím od tých objatí.
a tvoje dcerka ma kolko rokov? kolko ste vlastne spolu s manzelkou?