caute vsetci, mam priatela, ktory na zaciatku januara odisiel na rok do Afriky, zatial to s prestavkami zvladam celkom fajn, ale mam fazy, kedy je to fakt dost zle... je v dost rizikovej oblasti, co sa tyka chorob aj celkovej bezpecnosti...spojenie je vacsinou o nicom.tento tyzden som napr. vobec nemala o nom ziadne spravy, niekedy mam pocit, ze sa z toho zblaznim. velmi ho lubim, je to pre mna chlap na cely zivot, o tom vobec nepochybujem, o to viac je to krute. ma niekto z vas s niecim takym skusenost? ako to zvladat?
odlucenie
ahoj, no to musi byt dost narocne pre organizmus, ta praca na zmeny...moj otec tak tiez pracuje-on dokonca na 3 zmeny, takze viem ake to je...no je pravda, ze tie infarkty dnes postihuju uz fakt aj 40 rocnych a stale ten vek klesa, ale taky je zivot, na veku nezalezi, hocikedy mozers clovek schytat hocico....no hej ta Juba je ... daleko...hrozne mi chyba, ked som si pozerala tie fotky co poslal...
Som rád, že je Tvoj snúbenec v poriadku. Čo sa týka toho kolegu,tak myslím že chorý vážne nebol, to by asi neprešiel cez povinnú preventívku.Mal zvýšený tlak, ale to máme my zmenári skoro všetci.V poslednej dobe je v mojom okolí dosť prípadov - štyridsiatnikov - srdcové a mozgové príhody.Pozeral som na mape, kde je tá Juba...no to je pekne ďaleko.
ahoj xyxy, to mi je hrozne luto...co sa mu stalo? bol chory? jasne, ze take nieco je pre cloveka vzdy sok, hlavne, ked sa to stane takemu mlademu cloveku, ale zivot byva teda niekedy riadne kruty a osud si bohuzial nevybera....zajtra to rozoberieme, ak budes chciet...doma bolo tak normalne, nic mimoriadne, priatel sa ozval dnes vecer, vsetko v poriadku, ahoj zajtra..
Čau Alika! Ako bolo u Vašich? Idem na nočnú, ozvem sa Ti zajtra poobede alebo večer. Ja som mal zlý víkend, v sobotu nadránom mi zomrel kolega, tiež štyridsiatnik.Dosť to so mnou zamávalo. Alika, mám docela strach. Zatiať sa maj. Volala si so snúbencom?
ahoj, ozvem sa
Máš pravdu. To s tými rečami, že stará dievka, ja som mal zase starý mládenec...:-)). No vidíš, nie som. Ono to príde. My sme sa brali tak že sme nemuseli, bábo sme mali o necelé 2 roky.
xyxy lucim sa, idem na vikend k nasim a tam nemam net, tak sa tu zjavim az v nedelu vecer alebo v pondelok, prajem ti pekny vikend, uzi si ho s rodinkou...ahoj
ale zase skor by bolo pre vztah asi prilis skoro...uz po roku alebo tak...sa mi zda dost skoro a hlavne sme nemali poriesene byvanie..
jasne vsetko ma plus aj minus...on nechcel mat skor dieta ked este pracoval ma starom mieste, lebo to nechcel mat tak, aby ho decko cele dni ani nevidelo, ked uz, tak s nim chce travit cas...aspon taku ma predstavu...
ale doma u nasich to stale pocuvam...a u babky ani nehovoriac...som pre nich stara dievka:-)))