caute vsetci, mam priatela, ktory na zaciatku januara odisiel na rok do Afriky, zatial to s prestavkami zvladam celkom fajn, ale mam fazy, kedy je to fakt dost zle... je v dost rizikovej oblasti, co sa tyka chorob aj celkovej bezpecnosti...spojenie je vacsinou o nicom.tento tyzden som napr. vobec nemala o nom ziadne spravy, niekedy mam pocit, ze sa z toho zblaznim. velmi ho lubim, je to pre mna chlap na cely zivot, o tom vobec nepochybujem, o to viac je to krute. ma niekto z vas s niecim takym skusenost? ako to zvladat?
odlucenie
ahoj gomez, to mas teda velku pravdu, bohuzial vacsina ludi nikdy nepochopi o com hovoris, lebo si to nikdy nazazije...hoci im samozrejme neprajem mat niekoho blizkeho tak daleko...
nie nepovedali...to je pekne, ze si romantik, moj frajer velmi nie je...ked sa pocujeme, tak riesime vacsinou take prakticke veci, bankove zalezitosti, odhlasenie mobilu, hypoteka atd...bolo s tym hrozne vela vybavovaciek vsetky veci zariadit, ked ides na rok prec a nevies ci budes mat normalne spojenie..a samozrejme, ze sa par veci pokaslalo tak to musim teraz vybavovat ja, ale som blba lebo teraz vidim, ze sa budem musiet v buducnosti viac zaujimat o tieto veci, lebo teraz som casto uplne stratena, neviem, co, kde a ako vybavit...lebo predtym to robil on..uz si dam pozor aby som vzdy vedela vsetky podrobnosti..
Trošku sa vám sem votriem. Myslím, že väčšina našich spoluobčanov si neváži čo má. Strácajú súdnosť a zmysel pre realitu. Tiež som služobne pocestoval indočínu a vôbec juhovýchodnú Áziu a vážim si čo mám - zdravie, kamarátov a mier. A čo je hlavné, že patrím do niejakej rodiny, že niekomu chýbam a že sa mám kam vrátiť. Väčšina by potrebovala takúto exkurziu aby vedeli prečo majú žiť.
Áno, verím Ti. Je to ťažké. Niektorí ľudia nevedia človeka podporiť. Veď vieš, ja by som sa tam tiež netlačil, ale snažím sa Vás podporiť. Tvoj milý a Ty ste sa tak rozhodli a potrebujete pochopiť, nie nechápavé pohľady. Ozaj, to s tým nebom...to ste si povedali? Prepáč, to je trochu taká zvedavosť. Ja som tak trochu romantik, mám to z jedného románu...
len keby si videl...ked niekomu poviem, ze isiel na rok do sudanu...no 99% ludi nahodi absolutne nechapavy vyraz tvare...proste im nelezie do hlavy ze Preco niekto lezie do sudanu...a pozeraju na teba ako na debila
Aj my máme len mesiac internet.Myslím, že Tvoj milý je vzdelaný a odvážny chlapík, možno aj trocha dobrodruh.Možeš byť na neho hrdá.Má pekné zamestnanie - myslím tú biológiu - to je zaujímavá veda.Čo sa týka tej vody, tomáš tak : tí domorodci sú odolnejší , my keby sme sa z toho napili tak končíme...
nie, v pohode...to ja si len tak pisem, co mi napadne...nevadi ze hned neodpises, ved ani ja hned neodpisujem...nie je lekar, isiel tam riadit jeden projekt, co sa tyka vystavby vodovodov a cisticiek vod...lebo ti ludia tam, piju vodu priamo z rieky..a keby si videl tu vodu...no ja som videla na fotke a poviem ti, nic moc...ako keby si si nabral vodu u nas z kaluze na ceste...a hlavne su z tej vody choroby...on je biolog vystudovany, hoci robil doteraz nieco uplne ine...som rada ze ti je lepsie...ja pisem este urcite pomalsie ako ty...hroza, mam iba 1 mesiac internet, dala som si ho kvoli frajerovi, aby sme sa mohli spojit...takze moj prstoklad je katastrofa :-))
No už je to lepšie, niekedy nestihnem odpovedať, píšem pomaly.
Ahoj,Alika . Je ti smutno, že? Počas toho roku príde na dovolenku alebo nie? Prosím Ťa a on je tam ako lekár, alebo v rámci iného povolania?
ako ti je? uz si to trochu spracoval??myslim toho kolegu...