odlucenie

Príspevok v téme: odlucenie
alika

caute vsetci, mam priatela, ktory na zaciatku januara odisiel na rok do Afriky, zatial to s prestavkami zvladam celkom fajn, ale mam fazy, kedy je to fakt dost zle... je v dost rizikovej oblasti, co sa tyka chorob aj celkovej bezpecnosti...spojenie je vacsinou o nicom.tento tyzden som napr. vobec nemala o nom ziadne spravy, niekedy mam pocit, ze sa z toho zblaznim. velmi ho lubim, je to pre mna chlap na cely zivot, o tom vobec nepochybujem, o to viac je to krute. ma niekto z vas s niecim takym skusenost? ako to zvladat?

alika

ono to bolo rozhodnutie, ktore zrelo dost dlho...on predtym robil v diplomacii a to je taka robota, vies stale nejake akcie, recepcie, stale musi byt niekto na telefone 24 hodin denne, 365 dni v roku, my ked sme mali 1 vikend v mesiaci pre seba tak sme boli radi...a to nie je zivot...teraz sice nie sme spolu vobec, ale ono to v tych humanit. org. funguje ako vsade inde na zaciatku sa musis otukat a potom si uz mozes vyberat kam a na ako dlho pojdes a on ma uz vela skusenosti a ziskal hned vysoky post...a su to dobre prachy, neviem skadial si ty...my zijeme v blave ale kupili sme dom na stred. slovensku a chceme tam ist zit, ten dom treba opravit, tak treba peniaze..tak je ta robota dobra aj kvoli tomu, ze nebude zavisly od ba, ani celkove od slovenska, tak sa tam bude dat zit, lebo tam ,na stred. slovensku> sa dobra robota hlada tazko...

xyxy

Na cvíľu som musel pomocť dcerke z matikou. No, už som si urobil aký - taký obraz.Afrika je iste nádherná, ale v mnohých oblastiach nebezpečná.A povedz ako to bolo : Ty si hneď súhlasila, alebo si ho prehovárala aby tam nešiel? Vieš , my sme asi viac "pokakaní", lebo V 2005-om sme msli ísť do Egypta a keď tam boli tie útoky, tak sme zájazd stornovali.

alika

juzny sudan, nevyzera to az tak zle, fotky rozne...fotky z lietadla, v takych dedinkach, typicka Afrika, sucha zem, siroko daleko rovina, hlinene chatrce so slamenymi strechami...a take krasne male cernosske deti ...on je v juznej casti a teraz je v Jube, to je hl. mesto ...juz. Sudanu, ale posobit bude potom v takom jedom mestecku uplne na vychode pri hraniciach s Etiopiou...horsie je to na zapade, tam je ten Darfur, mozno ti to nieco hovori, je tam teraz genocida

xyxy

Áno, sú takí.Ja som hneď vedel, že tam niečo nesedí.No a čo bolo na tých fotkách? Moc zlé? Aký je to štát?

alika

mna to ani neuraza, ale ludia co citaju prispevky si potom mozu mysliet, ze som nejaky schyzofrenik, co pise v kazdej teme nieco ine, aj ked si myslim, ze ta baba to asi fakt nevedela ze je tu este niekto s takym menom....ale v inych diskusiach som videla ze niektori pisu pod cudzim nickom naschval lebo sa tak zabavaju...

xyxy

No tak to v živote chodí, sú rozni ľudia.Ja som rád, že som takto na nete našiel takú spriaznenú dušu ako Ty.človek chodí z roboty do roboty, samé starosti. Naozaj, myslím že my štyria máme veˇmi podobné názory, to ma teší.Už som tam pozrel - do tej témy - nemáš za čo. Veď ten Jojo asi nechápe, že sú ženy, ktoré to uráža.

alika

xyxy som si citala vo fore o tom tvojom zaregistrovani, skus sa prihlasit na zdravie pod tym anonymom a potom ked budes prihlaseny, tak v pravom hornom rohu je kolonka nastavenia...mozno tam sa to bude dat zmenit...

xyxy

Ja dobre, do 12.00 som spal po nočnej.Som rád, že je v poriadku.Nazrel som aj do témy "podviedla som...", pozri si to.Ozvi sa . Páá.