odlucenie

Príspevok v téme: odlucenie
alika

caute vsetci, mam priatela, ktory na zaciatku januara odisiel na rok do Afriky, zatial to s prestavkami zvladam celkom fajn, ale mam fazy, kedy je to fakt dost zle... je v dost rizikovej oblasti, co sa tyka chorob aj celkovej bezpecnosti...spojenie je vacsinou o nicom.tento tyzden som napr. vobec nemala o nom ziadne spravy, niekedy mam pocit, ze sa z toho zblaznim. velmi ho lubim, je to pre mna chlap na cely zivot, o tom vobec nepochybujem, o to viac je to krute. ma niekto z vas s niecim takym skusenost? ako to zvladat?

alika

ahoj xyxy, dnes uz konecne po prvy krat v tomto tyzdni...ale hovorili sme iba chvilu, lebo som musela ist do prace...tak ale viem, ze je ok, posielal aj mailom nejake fotky, taj som videla ako to tam vyzera...

alika

moj priatel mal tuto sobotu 36, medzi nami je 8 rokov rozdiel...zatial sa rozlucim, idem nieco naucit svojich studentov...pa

xyxy

Ani ja si to nemyslím , ale oni to nepriznajú. Máš pravdu, dnes nájsť seriózny vzťah je problém.Aj to je pravda, že koli pár sekundám rozkoše si može človek pokaziť šťastie. Mimochodom, keď si uviedla svoj vek - tak so Ti tipoval.Ja mám 43, moja láska 38.

alika

vies mam pocit, ze dnes je taka chora doba, ze vernost proste nie je "in", ale na to sa my mozeme vykaslat...hej stalo sa mi, ze sa ludia na mna cudne pozeraju, takym sposobom.."co ti sibe? tvoj frajer je prec, a ty si mlada, tak si uzivaj..." ale ja na to nemam povahu...idem mat sice len 28 rokov, ale viem, ze v dnesnej dobe je velmi tazke najst takeho chlapa akeho mam a bola by som uplne hlupa, keby som si to znicila, kvoli nejakej jednej noci, ktora by aj tak za nic nestala...vies mam par dobrych kamosiek, iba jedna je vydata a ostatne su bez priatelov, a vidim ako sa zufalo snazia niekoho si najst a nedari sa a tie vztahy su len o sexe a uplne povrchne a ony su potom len nestastne...myslis ze ti ludia ktorym sa vernost zda cudna a spavaju s kadekym su v skutocnosti stastni? ja si to nemyslim...