odlucenie

Príspevok v téme: odlucenie
alika

caute vsetci, mam priatela, ktory na zaciatku januara odisiel na rok do Afriky, zatial to s prestavkami zvladam celkom fajn, ale mam fazy, kedy je to fakt dost zle... je v dost rizikovej oblasti, co sa tyka chorob aj celkovej bezpecnosti...spojenie je vacsinou o nicom.tento tyzden som napr. vobec nemala o nom ziadne spravy, niekedy mam pocit, ze sa z toho zblaznim. velmi ho lubim, je to pre mna chlap na cely zivot, o tom vobec nepochybujem, o to viac je to krute. ma niekto z vas s niecim takym skusenost? ako to zvladat?

xyxy

Vieš, má to niekedy aj výhodu - mať dieťa neskor - nebudete tak skoro sami. Ja poznám prípad, keď manželia v mojom veku už sú dedo a babka a sami. Všetko má plus a mínus.

alika

este to az tak neriesim, lebo ani jedna z mojich blizkych kamosiek nema babo, tak to nemam stale na ociach, ale uz by som to mala zacat riesit...lenze oni nemaju az na jednu ani partnerov, takze dieta je u nich v nedohladne...

xyxy

Musíš na neho trochu tlačiť, ale nie priveľmi. Myslím, že do 30-ky, bytomalo byť u ženy v pohode.Mám taký prípad v rodine.

alika

este som v klude, ale hej uz pomaly hodinky zacinaju tikat, ale on je uplny kludas, on bude mat na deti nervy aj v 50

xyxy

Alika, bude mať viac ako ja, to je pravda, je to náročné hlavne v období puberty dieťaťa.Vy to zvládnete.Ty by si už chcela , že? Chápem , vzhľadom na vek.Určite to vyjde, keď sa vráti!

alika

hej, len si to vypocitaj, pride bude mat 37...dieta tak za rok najskor...to by som musela hned otehotniet...cize aspon 2...+14 rokov to mas 53 ak dobre ratam, cize o 10 viac ako ty teraz...ale je si z toho nerobim problemy...len aby aspon jedno bolo...

xyxy

Vďaka za kompliment, vieš to len niekedy mám také nálady. Ale stým domovom pre dochodcov, to preháňaš. Neboj, keď Tvoj milý príde, bude aj bábo... aspoň myslím.