odlucenie

Príspevok v téme: odlucenie
alika

caute vsetci, mam priatela, ktory na zaciatku januara odisiel na rok do Afriky, zatial to s prestavkami zvladam celkom fajn, ale mam fazy, kedy je to fakt dost zle... je v dost rizikovej oblasti, co sa tyka chorob aj celkovej bezpecnosti...spojenie je vacsinou o nicom.tento tyzden som napr. vobec nemala o nom ziadne spravy, niekedy mam pocit, ze sa z toho zblaznim. velmi ho lubim, je to pre mna chlap na cely zivot, o tom vobec nepochybujem, o to viac je to krute. ma niekto z vas s niecim takym skusenost? ako to zvladat?

xyxy

Alika, aj Ty máš pocit, že keď niekto povie, že nebol neverný, tak je buď na posmech, alebo mu neveria? Ja som manželku nikdy nepodviedol a už ma nebaví niekoho o tom presviedčať.Ty mi zrejme veríš, zdá sa mi, že máme podobné zmýšľanie.

alika

ja to pustam jednym uchom dnu a druhym von...mozno ti ludia mali sami zle skusenosti a zato si to myslia, ale ja som sa sklamala tiez a napriek tomu si myslim, ze je uplna blbost zatrpknut, zanevriet na cely svet a hadzat vsetkych do jedneho veca....my zijeme spolu 3 roky, toto je uz stvrty a on ani jediny raz nespravil nic, kvoli comu by som mu nemala verit...takze ja viem aky je, a ze to vydrzi...

xyxy

Alika, také reči vedú ľudia, ktorí závidia, alebo by oni chceli byť neverní a nemajú odvahu potom znášať následky.Alebo takí, ktorým sa to stalo a sú škodoradostní.Také reči neznášam.

Dee

No a to bolo najmenej, okrem toho boli vsetci mudri a vraveli, ze nam to nevydrzi aj kvoli tomu ze ja budem mat titul a on je "iba kuchar". Pritom je strasne inteligentny a stale sa mame o com rozpravat a ja sa od neho aj vela ucim. Ved nezalezi na titule, ale na tom, aky clovek je.

alika

dee, tak ste pozitivny priklad:-)) to je super, ze vam to tak dlho vydrzalo, my sme sa s priatelom minuly november zasnubili, a v jan. odisiel prec, a tiez skoro kazdy hovoril, ze to bolo uplne zbytocne, a ze to aj tak nevydrzi...fakt to teda hrozne "pomaha", ked si v takej tazkej situaciii a este mas pocuvat aj take reci...je to niekedy ako kopanec do zadku ale netreba sa dat znechutit, ty vies o com to medzi vami je a to je najdolezitejsie..

Dee

Pozri, moj priatel to vtedy vydrzal 2 roky. A ked som to vzdala, tak isiel do Nemecka pracovat. Robil tam skoro tri roky,s tym, ze asi raz za 8 mesiacov tyzdnovu dovolenku. A to sme tiez vydrzali. Vtedy som mala hrozne depresivne obdobie a tiez som ho potrebovala pri sebe citit, ale cakala som a o to viac som si vychutnavala chvile, ked sme boli spolu. A to mi este vsetci hovorili, ze ved on je chlap, on ta urcite podvadza, ved to sa neda tolko vydrzat bez sexu. Ale ja som mu verila a ani na chvilku som nepochybovala o tom, ze mi je verny. Pretoze ho milujem a verim mu. Skus a j ty doverovat:o))