caute vsetci, mam priatela, ktory na zaciatku januara odisiel na rok do Afriky, zatial to s prestavkami zvladam celkom fajn, ale mam fazy, kedy je to fakt dost zle... je v dost rizikovej oblasti, co sa tyka chorob aj celkovej bezpecnosti...spojenie je vacsinou o nicom.tento tyzden som napr. vobec nemala o nom ziadne spravy, niekedy mam pocit, ze sa z toho zblaznim. velmi ho lubim, je to pre mna chlap na cely zivot, o tom vobec nepochybujem, o to viac je to krute. ma niekto z vas s niecim takym skusenost? ako to zvladat?
odlucenie
No má to asi fakt ťažké. ako sa volala hra?
si cital tu luciu33 ze? aj ja ...tak to som na tom este dobre ...mat chlapa vojaka na misiii..to chce fakt guraz...
ahoj xyxy prave som prisla, bolo fajn...ty sa ako mas?
Ako bolo v divadle? Dúfam, že dobre.
vdaka :-))
Príjemnú zábavu, paa
ok, neviem dokedy to trva, ale snad sa tu este stretneme...ahoj
Ak chceš, možeš sa ozvať aj po divadle, budem dlho hore...
zatial to zvladam, dakujem...ale ked nebudem, tak sa spytam, idem na pol 8 do divadla s kamoskami..tak vecer budem mimo...budem tu zajtra poobede, pa zatial
Alika, tieto praktické veci sú doležité, u nás vačšinou takéto úradné veci vybavuje manželka.Veď sa opýtaj, keď nebudeš niečo vedieť a blbá určite nie si. Teraz idem pre manželku, ozvem sa okolo siedmej, može byť?