caute vsetci, mam priatela, ktory na zaciatku januara odisiel na rok do Afriky, zatial to s prestavkami zvladam celkom fajn, ale mam fazy, kedy je to fakt dost zle... je v dost rizikovej oblasti, co sa tyka chorob aj celkovej bezpecnosti...spojenie je vacsinou o nicom.tento tyzden som napr. vobec nemala o nom ziadne spravy, niekedy mam pocit, ze sa z toho zblaznim. velmi ho lubim, je to pre mna chlap na cely zivot, o tom vobec nepochybujem, o to viac je to krute. ma niekto z vas s niecim takym skusenost? ako to zvladat?
odlucenie
nie je problem moj mail je alika_J@zoznam.sk to J je velke ostatne male...
len aby nebol problem, ze niekto tal uz bude mat nase nicky, a nenajdeme sa..tak potom si dame vediet nejakym sposobom na tejto stranke, alebo neviem ako inak..
Ja som na pokeci tiež nebol, ani iné nepoznám. Ak by nás zrušili, može jaden z nás založiť znova na chvíľu tému tu, kde sa dohodneme. Ešte je možnosť vymeniť si e-maily, ale neviem či s tým by si súhlasila.
kamoska bola akurat cez vikend na pokeci, ked som bola u nej a da sa to nejak tak, ze oises a sa ti to robrazuje na tej hlavnej obrazovke, alebo sa to da aj tak ze sa to zobrazi len tomu komu pises...ale neviem ako sa to robi...teraz nas asi fakt zrusia, ked spominame konkurenciu..:-)) je este nejaka ina stranka, poznas este nieco?
Sú tam dve možnosti registrácie : prezývka, teda anonymne, alebo normálne s menom.
hej aj ja som si vsimla...jasne mozeme, len ja som na pokece nikdy nebola, neviem ako to funguje, ale pozriem si to, a keby nas zrusili, tak sa tan nejako najdeme..
Mám sa fajn,vďaka.
Príznačný názov...naozaj.Mimochodom Alika, všimol som si , že administrator ruší niektoré témy, čo nejakým sposobom vybočujú z témy zdravie.Ak by nás zrušil, rád by som sa s Tebou bavil ďalej, ale ako? Prejdeme na Pokec sk? Ovšem, ak máš záujem v rozhovore pokračovať.
aky si mal den?
osamela v gunagu..priznacny nazov ze??:-))) ale ja som nevyberala, kamoska kupila listky..tiez osamela, ale ona bez priatela..