caute vsetci, mam priatela, ktory na zaciatku januara odisiel na rok do Afriky, zatial to s prestavkami zvladam celkom fajn, ale mam fazy, kedy je to fakt dost zle... je v dost rizikovej oblasti, co sa tyka chorob aj celkovej bezpecnosti...spojenie je vacsinou o nicom.tento tyzden som napr. vobec nemala o nom ziadne spravy, niekedy mam pocit, ze sa z toho zblaznim. velmi ho lubim, je to pre mna chlap na cely zivot, o tom vobec nepochybujem, o to viac je to krute. ma niekto z vas s niecim takym skusenost? ako to zvladat?
odlucenie
Ahoj,ešte nás nezrušili, tak píšem sem.Alika, prosím Ťa pozri si tému "Sama si to neviem vysvetliť" v oddelení "sex".Je tam kočka, má fakt problém, podpor ju, ja už neviem ako, ale asi som jej trochu pomohol. Zatiaľ páá.
Tak ahoj.
hej na maily...ved blbe maily sa daju zrusit, v horsom pripade sa da zmenit adresa...
ahoj asi sa dnes rozlucim, zajtra rano ucim..tak sa musim vyspat, nech netrepem blbosti :-)) dobru noc ti zelam
OK., len dúfam , že ti nebude vypisovať nejaký vadný...Prajem dobrú noc, zajtra už na maile?
fajn dostala som
ok
Tak Ti teraz niečo pošlem a uvidíš moj.
jasne ze nemusime..tato stranka bol moj prvy chat v zivote..:-))
Veď odtialto sa nemusíme odhlasovať.