ahojte! Minulý rok som držala 90-dňovú rozliš.diétu. Podarilo sa mi schudnúť 12kíl, ale z toho som už nejakých 4-5 pribrala. RAda by som to opäť napravila! ale rada by som to držala s niekym, s kým by som vydržala, kto ma nakopne keď budú tie slabé chvílky a naopak! :)) Tak čo, pridáte sa niekto? budem rada!
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
4.1.2010 - Kto sa pridá na 90-dňovku?
MAJKA! VITAMINOVY DEN A TY SI DAVAS KUKURICU A FAZULU? A VIES TY VOBEC ZE TO NIESU VYTAMINY ALE STRUKOVINY? KUKURICOU PCHAJU SVINE A PRECO ASI? :) pozor najprv si prestuduj co kde patri...
a este nieco pozor na DZUS! KED si poriadne precitas ked pijes dzus rata sa to ako hlavne jedlo! :D je to bomba!
tak ja mam dnes 4. den - vitaminovy. na ranajky som zjedla 1 hrusku, na obed som si dala misku zeleninoveho salatu (dala som tam vsetko, co som mala... teda kukuricu a fazulkove struky v konzerve, paradajky, papriky, olivy... atd.). no a i ked by som mala byt len mineralku, tak som si dala dzus dnes. mozno sa to rata u niekoho ako jedlo, ale ja som to vypila ako tekutinu... inak na nohaviciach vidim, ze idu centimetre z bruska a zadku dole :-) (aj napriek "prehreskom", ktore su u mna ten dzus vo vitaminovy den a to susene ovocie trosku viac, tak chudnem dalej). dufam, ze sa mi podari schudnut. chcem len dat dole tych 10 kg. drzim vam palce ostatnym... nech sa kg len tak topia :-)
Ahojte,ja mam dnes skrobovy den.Na ranajky som mala 2 jablcka a na obed si urobim asi nieco so zemiakov.
Držím Vám všetkým palce.
Ahojte aj ja s vami zacinam, ranajky za mnou...mienim si cely den varit caj lebo na mna nejak lezie chodroba...inak som tuto dietu uz zacinala asi tak dva-tri razy...a raz dost uspesne -8kg takze idem dalej ..nemam strasnu vahu len kila su zle rozhodene tak idem aspon 4,5 kil chcem dat prec z o seba...teraz mam skusky tak nebudem stihat na aerobik ale aspon doma nieco...a este aj stresy budu tak dufam ze to zvladnem...drzim vam palce...
=]Caute kocky tak dnes zaciname ano...=] este som nic nepapala a tak idem na to..drzkaje sa ..a hlavne drzme to spolu jasne..nieze to niektora zvas vzda =]
Ahojte pridávam sa k Vám,už som túto dietu držala a podarilo sa mi pekne zhodiť-12kg,meriam 169cm,a mám 73kg-pribrala som 3kg a mám 32 rokov a dvoch synčekov predškolákov-vytúžená hmotnosť-63kg,pekný večer a zajtra začíname....
Cawte baby :)
tak ste ma navnadili ze sa pridavam k vam. Mam 21 rokov, 170cm a vahu presne neviem ale naposledy ked som sa vazila tak to bolo uz strasnych 65kg :(( ja uz vzdy ked sa pozrem do zrkadla tak mi je zo seba zle. najhorsie je na tom obrovksyyyyy zadok a samozrejme kamoska celulitida a taktiez slaninka na bruchu ach jaaaaj :) no otras co vam poviem. takze sa k vam od zajtra pridavam. idem si dat rozmrazit asi kuracie masko a to si urobim na obedik. aaa a asi rovno zajtra naklusam do fitka lebo som si kupila davnejsie pernamentku vychodila som asi polku a potom som to zacala zanedbavat az som sa na to vybodla. takze sa zajtra musim donutit ist :) baby a ozaj vy mate dake dobre triky proti celulitide? alebo s nou nemate problem? lebo ta moja je otrasna a strasne sa za to hanbim ved mam len 21 rokov a mam pocit ze moj zadok vyzera na 50 :(
hmmm meduska..., ale teraz je z teba...taky chutny kolacik :P
skoro som odpadla,ked som sa postavila na váhu!!!!
začínam s vami! som krpec- mam 163cm, 77kg!!! a 28 rokov a pred sebou skúškové! pomoc- ja som vtedy čokoladožrut! a v piatok idem na ples!