ahojte! Minulý rok som držala 90-dňovú rozliš.diétu. Podarilo sa mi schudnúť 12kíl, ale z toho som už nejakých 4-5 pribrala. RAda by som to opäť napravila! ale rada by som to držala s niekym, s kým by som vydržala, kto ma nakopne keď budú tie slabé chvílky a naopak! :)) Tak čo, pridáte sa niekto? budem rada!
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
4.1.2010 - Kto sa pridá na 90-dňovku?
ahojteee...ja som ju drzala minuly rok a uspesne som zhodila 7kg za 2 mesiace....len potom prisla svadba a hned moje odhodlanie skrachovalo..taaaaaaaakze sa pridavam, mam 171 vysku, 96kg vahu a tesim sa ze nas je tu tolko, je to super. drzme si palce a dokazeme to... ja zajtra na ranajky mam 2 mandarinky, obed syr so zeleninou a krajec celozrnneho chleba a vyvar, vecera len syr a zelenina
No čauteee. ja som sa práve vrátila s nákupov - bola som si kúpiť nejako ovocie, zeleninku a zásoby na týždeň :) Takže od zajtra začíname. Zajtra mám v pláne: na raňajky 1 banán, na obed Cottage syt s 1celozrnným pečivom + vývar a na večeru tiež len polovicu samozrejme :) Zajtra nastupujem 1.deň do práce po sviatkoch, takže to tam snáď nebude až také hrozné ako doma, kde je všetko po ruke.. Takže ZAJTRA ZAČÍNAME!!! :) Držím veľmi veľmi palce všetkým :)
aj ja sa pridavam :) bola som na 48 dni, ked som to skoncila a pricinou boli tieto vianoce :( takze zacinam od znova....drzim palce
majka_ : myslim si,ze sa Ti to v pohode podari schudnut do 60dni.Uvidis.Drzim vsetkym palce.Ja ked som drzala len tak zo zvedavosti tuto dietu,tak za 2 tyzdne som schudla 4kg.
Ahojte baby..... jeeeej som všade hladala takýto klub s dátumom 04.01.2010 s 90-tkou.
Začínam zajtra s vami ...sa teším, ráno odmeram a odvážim, ale podla toho čo som si o vás prečitala tak budem z vás najväčšia :o)...tak dufam že dáte na mňa pozor :O) Ahojte zajtra a už chudnúcim gratulujem k prvým výsledkom :o)
inak vaha, ktoru by som do jari rada dosiahnut je 70 kg. ale taka, s ktorou by som bola uplne spokojna, je 64-65 kg (kedysi som chcela ist na 60 kg, ale som si neuvedomila, aka som vysoka...). takze verim, ze to zvladnem a ze sa bude darit aj vam ostatnym :-). inak naposledy, ked som tuto dietu drzala (myslim august 2009), tak som vydrzala 30-35 dni, ale s prehreskami (obcas som nieco sladke zobla a tak...). a schudla som trosku. ale najviac som schudla pocas hospitalizacie, kedy som bola na operacii krcnych mandli a tam som zhodila 3 kg za 3 dni :-) - hrozne nezdrave... :-)
ja som cakala, kedy niekto zalozi tuto temu :-). ja som ju zakladat nechcela, lebo minuleho roku, ked som zacinala s touto dietou (si pamatam, ze to bolo 2.1.), tak uz boli take ohlasy, ze naco sa 100x tato tema zaklada a podobne (je pravda, ze vtedy ich tu bolo zalozenych asi 10...).
ja som zacala s touto dietou 1.1.2010 (aky pekny datum, ze? dobre sa budu dni pocitat...). dnes teda koncim 3. den a mam sa vyborne. vcera ma prepadol taky vlci hlad, najma ked som si bola celozrnne pecivo kupit. kupila som si malu kaiserku a mala som 100 chuti si kupit este jednu (dokonca som ju uz mala v kosiku, ale som si povedala "ovladni sa a nejedz tolko...). tak som jednu vratila spat a dala si len tu jednu. jedna vec, ktoru som vcera trosku prehnala (ale nebol to nejaky extra prehresok) bolo, ze som zjedla asi 3 hrste suseneho ovocia (a zopar orieskov bolo v tych hrstiach). kdesi som citala, ze oriesky su "neutralna" potravina v tejto diete a susene ovocie... no jednalo sa iba o susene banany... pre niekoho to moze byt prehresok, ale podla mna vzdy lepsie, nez by som sa mala vrhnut na kolace (i ked som od toho nemala daleko, ale ovladla som sa :-) hehe).
inak som studentka soc. prace (teraz sa pripravujem na statnice - bakalar, takze snad ma neprepadnu depresie a neprejem sa :-) ale nemalo by sa to stat). snad budem mat len tolko prace, ze na jedlo asi ani nepomyslim. ak budem vycerpana a silou mocou budem chciet sladke, tak si dam asi caj Ginkgo, ktory podporuje organizmus... alebo hodim do seba kusok horkej coko. mam 178 cm a zacinala som s vahou 78 kg. vcera (sobota) som sa vazila a mala som 77 kg (rozhodla som sa vazit kazdu sobotu a nie kazdy den stavat na vahu...). i ked ja viem, ze vazit podla knihy by som sa mala az na 29. den, aby prekvapko bolo vacsie, ale ta... kedysi som sa pocas diety stavala na vahu kazdy den... frustrujuce to bolo.
inak dnes som spapala spagety s kecupom, doobeda 1 banan, a poobede som zjedla 2 kolaciky a 1 kusok horkej cokolady (tento den mam najradsej :-), ale uz mam sladko za usami...). a vy ako stojite?
Ja sa chcem tiez pridat,ale zacala som uz dnes.Mala som na ranajky banan,na obed kuracie masko so salatom a na veceru tiez.
Mam 168cm - 72kg.Moj ciel je 64kg.