ahojte! Minulý rok som držala 90-dňovú rozliš.diétu. Podarilo sa mi schudnúť 12kíl, ale z toho som už nejakých 4-5 pribrala. RAda by som to opäť napravila! ale rada by som to držala s niekym, s kým by som vydržala, kto ma nakopne keď budú tie slabé chvílky a naopak! :)) Tak čo, pridáte sa niekto? budem rada!
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
4.1.2010 - Kto sa pridá na 90-dňovku?
ja som len upozornila lebo niektore moc nevedia a mozno sa budu opakovat v tvojom jedalnicku a mozno prave tie budu chciet dat dole viacej kil...ja sice knihu mam ale mozno som z nej pouzila len jeden alebo dva recepty...Neutocim na teba len opravujem lebo toto forum nieje len o tebe :-) a asi si nevedela ze strukoviny sa neberu ako zelenina ked si to tak suverejne napisala ze prehresky beres iba a to citujem "prehreskom", ktore su u mna ten dzus vo vitaminovy den a to susene ovocie trosku viac, ... :-) ja si tiez myslim ze ked potrebujes len 7 kil tak si pre mna za mna daj aj celozrny chlieb k tomu :-) drzim palce
cau bingham
skoda,ze sa nikdy nedozvieme vysledok,kedze ziadna si neprizna,ze robi chybu na ktoru doplati
MAKAKA: dolezita je pevna vola a tu si myslim, ze mas podla toho co si napisala. takze drzim palceky :-)
nechapem, preco tu nepisu len ludia, ktori sa snazia o drzanie tejto diety. aj v tych predchadzajucich temach z min. roku tam boli ludia, ktori pisali voloviny typu "budete lutovat ze ste sa do toho pustili". jasne, potom mnoho ludi odstupilo a pod. ved jasne, ze clovek priberie hned po diete, ked sa vrati k starym zvykom. ale mna dieta naucila jednu vec: ze ak chcem pribrat, mozem jest vsetko mozne nemozne pokial mi zle nebude, ale ak sa chcem citit dobre, tak uz viem, ktore potravinove kombinacie mozem jest. je to uplne jednoduche - ziaden problem. ked som min. roku drzala tuto dietu, zacinala som s vahou asi 80,5 kg. schudla som na cca 77-78 kg. a tieto kg som si udrzala az do konca roka. jasne, ze som pribrala na 79 kg, potom schudla opat... ale jednoducho nikdy som nenabrala tieto vsetky kg spat. takze tato dieta je predsa len na nieco dobra.
Čaute baby....tak ja som dnes mala na raňajky madarinku, na obed syr s čierny rožkom, rajčinou a parikouu a na večeru to isté menej bez chleba...a veeeľa vody som pila.... No priznám sa ráno v chladničke nič iné nebolo....a teraz keď som si prečítala obal z toho syru, no tak dietný teda nebol :o(....ale aj tak som rada že som sa potom jedení cez sviatky konečne zastavila...
Aj ja rozmýšlam, že dnes oprášim steper :o)))
A teraz k tej mojej váhe....:o((((
Ráno som sa važila ...vážim 105kg...a je mi z toho na grc.....pred rokom a 3 mesiacmi som sa cítila tlstá a to som vážila 78kg...... vysvetlenie: zmena života, zamestnania, stres, stres, stres, sedavé zamestnanie, prestala som si všímať samu seba,prestala som si všímať ako kedy a čo jem a vysledok je tady...trantararaaa 105 kg....hrozné.
Ale teraz som taká odhodlaná, ako ešte nikdy....!!!!!!!!!!!!!!!
Držte sa a nech som vám ako odpudzujúci príklad :o(...aby ste to nikdy nenechali zajsť tak ďaleko ako ja! Lebo ja som ani v najhoršom sne toto netušila...keby som teraz mala tých 78 kg a ako som vtedy nadávala!!!!!!
TUCNALUCY: dakujem pekne za potesenie :-). dufam, ze sa mi tych par kg podari zhodit. ked som drzala v minulosti tuto dietu, tak som ani necvicila. ale teraz by som mozno od konca januara chcela zacat cvicit v posilovni a ked bude teplejsie, tak mozno 1x do tyzdna zacat plavat. dufam, ze sa mi to podari a bude dobre. ja viem, ze su to prehresky, ale fakt nechcem schudnut vela. a ak aj vdaka tym "prehreskom" schudnem len 5-6 kg za 3 mesiace, nevadi. mne fakt postaci tak 7 kg najviac. to je dolezite pre mna. ako sa ti dari inak s dietkou?
cawte baby :) tak aj ja mam prvy den skoro za sebou. Na ranajky som si chcela dat ovocie ale som bohuzial zistila ze pomarance nas splesniveli :( tak som si dala jogurt, na obedik som si urobila zapekane kuracie masko z cibulkou, sampinonmi a cesnakom iba tak na prirodno a k tomu som si urobila salatik a kusok chlebika :) a na veceru si dam polovicnu porciu...jaj len u mna to je zle s tym pitim vody...ja hrozne malo denne vypijem :(
ste ma celkom s tou prechadzkou navnadili :) by som aj ja kdesi vybehla ked nam konecne tak pekne nasnezilo :) skusim presvedcit priatela ;)
BIOPICH: pre tuto dietu som sa nerozhodla preto, aby som silou mocou schudla 20 kg. to ja nepotrebujem. ja osobne potrebujem zhodit nejakych 7 kg. a to, ze pijem dneska aj dzus? a co ma byt? kolko ludi drziacich tuto dietu si da kolace vtedy, ked by si ich dat nemali? mne to fakt nevadi. totiz ak by som pila k ovociu a zelenine iba cistu vodu, mineralku alebo bylinkove caje (prestudovane to mam), tak by sa to odrazilo na mojom zdravi (co uz viem, kedze tu dietu nedrzim prvykrat a svoj organizmus uz poznam). a aj ked neschudnem za 3 mesiace 7 kg, ale len 5 kg, tak i tak mi to bude stat za to usilie, lebo sa budem citit aj zdravotne ovela lepsie. nie som jednou z tych ludi, ktori sa hrnu do diety a varia si presne taky isty recept, aky je k jednotlivym dnom v knihe priradeny...
a naozaj...ked citam ako sa niektore stravujete....nonono..., aby ste si viac neuskodili....