4.1.2010 - Kto sa pridá na 90-dňovku?

Príspevok v téme: 4.1.2010 - Kto sa pridá na 90-dňovku?
Mery244

ahojte! Minulý rok som držala 90-dňovú rozliš.diétu. Podarilo sa mi schudnúť 12kíl, ale z toho som už nejakých 4-5 pribrala. RAda by som to opäť napravila! ale rada by som to držala s niekym, s kým by som vydržala, kto ma nakopne keď budú tie slabé chvílky a naopak! :)) Tak čo, pridáte sa niekto? budem rada!
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

allex

mám strašne rada ľudí, ktorí odsudzujú ... / osoba vie , na koho mierim/ to že sa o niečo snažíme nie je jej problém a nemusela by sa k tomu ani vyjadrovať :-)

Ja som obedovala až teraz :_( , takže predpokladám, že večeru by som si už nemala dávať , alebo len ovocie ?
Inak k tomu pohybu ...mňa čaká cez televízne noviny v obyvačke steeper :-)

fenix1

ja som to myslel v dobrom,lebo viem ako dopadnete.
tak si potom spomente na moje slova a nezabudnite,ze telo si vsetko pamata

lesslie

sophinka: juj ja viem, ze ak chcem schudnut tak musim jest...to mi je jasne...len ja nie sok hladna, ak citim hlad najem sa. a ved som mala 2 rajciny, papriku pol salatovej uhorky, ten syr, bolo to asi 100 gramov a jeden krajec celozrnneho chleba, a 3 dcl vyvaru...nemyslim, ze toho bolo malo

lesslie

bobulaAA:n to je skvele, poznam jednu holku, ce tiez jej tato tak schudol... booa som sa poprechadzat s manzelom, lebo uz od vianoc nic nerobime len lezime a tlacime do brusiek...takze pohybu bolo dnes dost konecne :)

[zruseny2]

lesslie, poviem ti z vlastnej skusenosti:

..tiez som si na zaciatku chudnutia vravela, ze moje telo ma tolko zasob tuku, ze nepotrebujem jest aspon mesiac :D ..a asi ten prvy tyzden co som zacala chudnut som jedla skutocne malinko.. na ranajky napr 1 jogurt a na obed 1 cottage cheese.. tiez som si hovorila, ze ako super, jem tak malo a nie som hladna.. lenze som vydrzala len tyzden.. potom ma chytil taky vlci hlad, ze som zjedla hadam vsetko co som nasla doma a bolo jedle :) ..takze som sa tymto sposobom nikam nedopracovala..

lesslie

fenix1: ak mas problem s tym, ze si tu piseme, tak to necitaj...myslim, ze nazov temy dost jasne hovori o com tato tema je, takze ak nemas co normalne napisat ani nepis...kazdy ma urcitu predstavu a radsej pre jej splnenie nieco robit ako si povedat, ze to nedokazeme a nerobit nic....takze lutuj si nas po tichu a bez komentara paaa