ahojte! Minulý rok som držala 90-dňovú rozliš.diétu. Podarilo sa mi schudnúť 12kíl, ale z toho som už nejakých 4-5 pribrala. RAda by som to opäť napravila! ale rada by som to držala s niekym, s kým by som vydržala, kto ma nakopne keď budú tie slabé chvílky a naopak! :)) Tak čo, pridáte sa niekto? budem rada!
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
4.1.2010 - Kto sa pridá na 90-dňovku?
kocky a nie je tato dieta moc financne narocna? A naviac teraz ma caka skuskove obdobie, tak neviem ci si popritom budem stihat pripravovat jedalnicek. Je tu nejaka studentka, ktora to takto zvlada?
meriam 166cm a vazim 69,5kg.
Rada by som to vyskusala, chcela by som sa dostat raz na vytuzenych 56-58, ale teraz by mi stacilo tych 7-8 kil dat dolu...
ja sa prdávam mam168 cm a 78 kg. a mam 21rokov
moja výška 172 váha:95 !!! miery radšej nie
no presné miery ešte nemám..ale mám 65kg a 164cm
Limetka, ja tiež začínam až siedmeho, ale od pondelka nám začínajú inventúry, takže to už chvalabohu nebudem doma. už som nenormálne prežratá cez tieto sviatky a už len chodím čo by som zjedla :((
tak kočky, dajte miery, možno to bude inšpirácia - trošku závidenie tej druhej a tým pádom možno také poháňanie dopredu :)
..mne sa podarilo minulé vianoce nejako zväčšiť, takže následné chudnutie bolo nevyhnutné..tento rok sa snažím dávať pozor...nie je to až také zlé, ale potrebovala by som dať dolu tak 7kíl...
..aj ja by som sa rada pridala..tiež sa mi minulý rok podarilo zhodiť, ale určite som už polovicu pribrala...aj keď mám ešte do 7.januára dovolenku:-)
Začínam dnes - nejem po 18 hod. Z psychických dôvodov som pribrala veľmi, bojím sa o svoje zdravie - sústvne som jedla i v noci. Bojím sa , ak ma chytí zase depresia zjem všetko, čo vidím. Začínam pekne s dátumom počítať dni. Takto dalej jesť nesmiem
No veď práve! že tie sviatkové zásoby nech pomiznú, lebo to strašne strašne láka.. :) už nech je po celých sviatko v a pôjde sa znovu do práce kde to nebudem mať všetko na očiach :) Datelinka a ty čo? pracuješ, študuješ? Minulý rok keď som to držala s kočkami, vždy sme si jedna druhej napísali vek, výšku a váhu, prípadne cieľ - koľko kg by si chcela dať dolu (ale reálne). Ak súhlasíš, môžme tým začať, hm?