4.1.2010 - Kto sa pridá na 90-dňovku?

Príspevok v téme: 4.1.2010 - Kto sa pridá na 90-dňovku?
Mery244

ahojte! Minulý rok som držala 90-dňovú rozliš.diétu. Podarilo sa mi schudnúť 12kíl, ale z toho som už nejakých 4-5 pribrala. RAda by som to opäť napravila! ale rada by som to držala s niekym, s kým by som vydržala, kto ma nakopne keď budú tie slabé chvílky a naopak! :)) Tak čo, pridáte sa niekto? budem rada!
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

lesslie

bingham: malo tam byt syra :) jaj a zabudla som na vyvar... je to dost, moje telo am dost velke zasoby energie v tuku, takze neumriem od nedostatku energie...a hlad necitim, tak je to zatial ok :)

fenix1

uprimne vas vsetky lutujem,ked citam,co ste zjedli a robili a ake velke vysledky ocakavate a ake budete sklamane,ale ako sa hovori kto chce kam,pomozme mu tam

bingham

lesslie:

to mas dost malinko niee ??? a este ked si das kus sysa(asi malo byt sysla) s chlebikom...to nie je bohvieco ;)

lesslie

taaaaaak na ranajky som mala jeden banan, nasledovala 3-hodinova prechadzka, obed kus sysa s chlebikom a zeleninou, a vecera ma este len caka... 1,5 l flaska vody na mna zmurka, tak s nej idem opit aby som dnes stihla este jednu :) inak bez pohybu to nejde tak pekne dole ako s nim, tak sa hlavne musime hybat...po prechadzke sa citim ako novy clovek, len ma krize velmi bolia a neviem preco, asi z doterajsieho nedostatku pohybu...tak sa drzte a cvicte :) ja som si dnes v lidli kupila fitness gumu na cvicenie tak ju vyskam na narodeniny :) paa

a zajtra ma caka na ranajky jablko asi, ale este uvidim, obed varene zemiaky v supke so zeleninou a kecupom a vecera to iste len 1/2 paa

tucnalucy

Podla mna ak niekto ma nadvahu do 10-12kg nemusi striktne dodržiavať diétu a aj tak pôjdu kg dole.
majka__ : nič si z tých prehreškov nerob,aj tak schudneš. Držím palčeky.

allex

ahojte... ja som začala dnes šokom, včera som mala váhu 71,9 a dnes ráno 72,9 ...skoro ma úplne porazilo...čo už som padlá na hlavu? ... ja priberám a priberám.asi už aj zo vzduchu ..... inak moje raňajky bolo jablko...a pijem... a je mi :-((((... tento mesiac mám cca 6 skúšok v škole... a v robote veľa práce ... učím predškolákov...

bobulaAA

Takze kocky dnes sme zacali.Na ranajky som si dala 2 banany a na obed file na vode a k tomu 2 rajciny,papriku a kapustu a zapila vyvarom.Zatial so vobec neni hladna.A treba moc pit co mi nejak nejde.Tak vam drzim kocky palce.A ako ste vy natom....