4.1.2010 - Kto sa pridá na 90-dňovku?

Príspevok v téme: 4.1.2010 - Kto sa pridá na 90-dňovku?
Mery244

ahojte! Minulý rok som držala 90-dňovú rozliš.diétu. Podarilo sa mi schudnúť 12kíl, ale z toho som už nejakých 4-5 pribrala. RAda by som to opäť napravila! ale rada by som to držala s niekym, s kým by som vydržala, kto ma nakopne keď budú tie slabé chvílky a naopak! :)) Tak čo, pridáte sa niekto? budem rada!
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

katalinka

Makaka

ja som začala na 108... schdla som 26 kg, aj tak mám pocit... že ma je kus. Momentálne som vo fáze jojo efektu, tak nervačím. Odpásla som si koleno pri cvičení... držím ti prsty... aj ostatným. Baby len si dajte spraviť krvný obraz pred tým ako začnete, alebo aspoň počas, zdravie je dôležité! A kopte na všetkých, ktorý vás možno otravujú príspevkami. Aj na mňa, ak Vás iritujem :-D

allex

nebudem reagovať na vaše príspevky o radách a pomoci ... ani nemám chuť vysvetlovať prečo jem to čo jem a nerobím to inak "múdrejšie a zdravšie " ... táto diskusia medzi nami tu je o úplne niečom inom ...o podpore a chápaní sa ... ani jeden z vás , čo ste tu niečo napísali , ste nespomenuli niečo ako : "my vás chápeme ... ale dá sa to robiť aj inak ", namiesto to toho tu znelo niečo ako : hlúpe, naivné, komu neni rady -tomu neni pomoci a pod ... a tým to som vlastne reagovala na všetko čo tu píšete .Takže ďakujem.

bingham

majka__

ano trosku si bola agresivnejsia :DD...ved nikto z nas co "nechudneme"....to nemyslel zle... a ani vas od toho nikto neodhovara...., len preco chudnut zlym sposobom...ked sa da aj lepsie a zdravsie hmmm ??? :)..., ale je to na kazdej z vas.... :))...hlavne nezabudajte na tekutiny....a 5 krat do dna jest mensie porcie....a ked sa da cvicit ;)

fenix

sophinka
ahoj,ked niekto berie radu ako kritiku a vysmievanie sa,nezasluzi si dalej radit.ved oni to zistia velmi rychlo,ked citam co dnes jedli,chce sa mi grcat nad tym ake su hlupe.

[zruseny2]

..ak si myslite, ze tito ludia ako fenix, bingham, ja alebo ktokolvek iny.. sa nudia a z dlhej chvile im robi dobre na ego vas kritizovat, zosmiesnovat a podobne, tak ste na velkom omyle.. ale sak vy na to pridete same..

[zruseny2]

allex, nechcela som sa do toho miesat, ale po tvojom prispevku mi to nedalo. Nechces pocut ziadnu kritiku? Ty si fakt neuvedomujes, ze tito ludia, ktori vas ako to nazyvas ty "kritizuju", vam chcu len pomoct a poradit aby ste nerobili urcite chyby? Radsej by si bola aby ta kazdy povzbudzoval v tvojom mylnom nazore? Teraz nehovorim len o tejto diete.. toto mi pride trochu absurdne..

allex

tiež v mojom prípade išlo pri priberaní o stret, prácu, rodinu , deti a ku všetkému som začala minulý rok študovať ... som si na seba dala asi veľa ...
uvítala by som ak by sa tu vyjadrovali, len tie osoby ( prepáčte mi ) , ktoré držia dietu ... posmechy a kritika nám stačia doma a od oklia :-(
neočakávam, že schudnem 15kg, to ani nechcem, na moju výšku by som bola ako prst, stačí mi 5-7 kg dolu...

majka__

BIOPICH: to je v pohode, mozno som trosku vyskocila v prispevku - sorry, ale uz ma vytacaju prispevky od niektorych prispievajucich, ktori nas LUTUJU, ked sme sa do toho dali. ja si dam obcas aj celozrnne pecivo, s tym nemam problem. snazim sa kontrolovat, ale viem, ze dnes by som napr. nevydrzala vitaminovy den, keby som pila namiesto dzusu mineralku. chladnicku mame doma plnu a ja viem, ze by som sa od nej neodlepila. takze som rada, ze som to vydrzala takto. a fazula? viem, ze je to strukovina (hm... ani v tom salate mi velmi nechutila - len som skusala, co to spravi so salatom):-). viem, ze aj 29. 1. urobim to, co nemam. totiz mne vychadza 1. vodny den, kedze som zacala 1.1., ale 29. vecer idem na ples, takze mozno cely den budem len tak poskromne pit vodicku a mineralku alebo cajik, a vecer, kedze to bude ples so zaplatenou vecerou zjem masko so zeleninou (a ryzu a zemiaky necham na tanieri...). alebo mozno si prehodim 29. a 30. den. ja viem, ze sa to tiez nesmie, ale na ples chodim 1x do roka a kedze je to vo vstupenke ta vecera, tak si predsa nevypytam od casnikov iba pohar na vodu :-). ale inak sa budem snazit odburavat tie chyby, ktorych som sa dopustila v predchadzajucich pokusoch o dietu - teda vtedy som necvicila a pod. teraz sa budem snazit obcas zajst do posilovne a na plavaren a dufam, ze to pojde :-). prajem ti krasny vecer.