ahojte! Minulý rok som držala 90-dňovú rozliš.diétu. Podarilo sa mi schudnúť 12kíl, ale z toho som už nejakých 4-5 pribrala. RAda by som to opäť napravila! ale rada by som to držala s niekym, s kým by som vydržala, kto ma nakopne keď budú tie slabé chvílky a naopak! :)) Tak čo, pridáte sa niekto? budem rada!
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
4.1.2010 - Kto sa pridá na 90-dňovku?
bingham mi odporucil opytat sa na to allex.
ALLEX .......... Stupava
BINGHAM:
pozri sa, uz som pocula hodne tych nazorov typu: treba jest mensie porcie, 5x denne, pit aspon 1,5-2 litre vody a pod. ale zober si napr. cloveka, ktory potrebuje sice schudnut, ale na druhej strane do seba denne vypije hoc i nasilu 2 dcl vody (takych poznam dost veru) alebo napr. ti, ktori pracuju 12 hodin v kuse a su radi, ked si odskocia na WC... tak kedy maju oni jest 5x denne? ono rady su to vsetko pekne, ibaze nie u kazdeho sa daju zrealizovat. a preto sa ludia niekedy utiekaju podla mna aj k tymto dietam. ja to mam lahsie - mozno by som aj tak casto jest mohla, ale nebude to jednoduche... a ze som bola agresivnejsia? no nemyslim... mozno kustik, ale nevadi. no vies, ak by si aj ty bola na mojom mieste a drzala povedzme dietku a citala by si taketo prispevky typu "to sa nepodari, zbytocne sa do toho pustate" tak by si sa dotycnym osobam nepodakovala, ci hej?
Inak ja vodovy den a ovocne dni nejako extra neuznávam,takže bduem striedať asi len 3 dni - bielkoviny, škroby a sacharidy a určte v sacharidový deň nebudem jesť sladkosti k tomu hodina denne na bežiacom páse, čo je na tom zlé?
allex : vysvetlis mi, čo je zlé na tej diéte?
tucnalucy
opytaj sa allex....ona ti povie co je na tom zlee :DDD.....hmmm skoda ze si nic nepochopila...na to ze si zena...som myslel ze budes rozumnejsia....a chapem ta
Tí ktorí píšete,že baby čo držia tú diétu robia chybu napíšte nám prečo?Ide len o jojo efekt alebo máte pocit,že je to úplne zlá diéta?Prečo ju toľko kritizujete?Veď nám povedzte konkréte čo je v nej zle,aby sme to aj my pochopili.
baby máte na to!!!Allex neďakuj,je to normálne..inak ja mám muža záhoráka...B-)