4.1.2010 - Kto sa pridá na 90-dňovku?

Príspevok v téme: 4.1.2010 - Kto sa pridá na 90-dňovku?
Mery244

ahojte! Minulý rok som držala 90-dňovú rozliš.diétu. Podarilo sa mi schudnúť 12kíl, ale z toho som už nejakých 4-5 pribrala. RAda by som to opäť napravila! ale rada by som to držala s niekym, s kým by som vydržala, kto ma nakopne keď budú tie slabé chvílky a naopak! :)) Tak čo, pridáte sa niekto? budem rada!
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

majka__

BINGHAM:
pozri sa, uz som pocula hodne tych nazorov typu: treba jest mensie porcie, 5x denne, pit aspon 1,5-2 litre vody a pod. ale zober si napr. cloveka, ktory potrebuje sice schudnut, ale na druhej strane do seba denne vypije hoc i nasilu 2 dcl vody (takych poznam dost veru) alebo napr. ti, ktori pracuju 12 hodin v kuse a su radi, ked si odskocia na WC... tak kedy maju oni jest 5x denne? ono rady su to vsetko pekne, ibaze nie u kazdeho sa daju zrealizovat. a preto sa ludia niekedy utiekaju podla mna aj k tymto dietam. ja to mam lahsie - mozno by som aj tak casto jest mohla, ale nebude to jednoduche... a ze som bola agresivnejsia? no nemyslim... mozno kustik, ale nevadi. no vies, ak by si aj ty bola na mojom mieste a drzala povedzme dietku a citala by si taketo prispevky typu "to sa nepodari, zbytocne sa do toho pustate" tak by si sa dotycnym osobam nepodakovala, ci hej?

tucnalucy

Inak ja vodovy den a ovocne dni nejako extra neuznávam,takže bduem striedať asi len 3 dni - bielkoviny, škroby a sacharidy a určte v sacharidový deň nebudem jesť sladkosti k tomu hodina denne na bežiacom páse, čo je na tom zlé?

bingham

tucnalucy

opytaj sa allex....ona ti povie co je na tom zlee :DDD.....hmmm skoda ze si nic nepochopila...na to ze si zena...som myslel ze budes rozumnejsia....a chapem ta

tucnalucy

Tí ktorí píšete,že baby čo držia tú diétu robia chybu napíšte nám prečo?Ide len o jojo efekt alebo máte pocit,že je to úplne zlá diéta?Prečo ju toľko kritizujete?Veď nám povedzte konkréte čo je v nej zle,aby sme to aj my pochopili.