4.1.2010 - Kto sa pridá na 90-dňovku?

Príspevok v téme: 4.1.2010 - Kto sa pridá na 90-dňovku?
Mery244

ahojte! Minulý rok som držala 90-dňovú rozliš.diétu. Podarilo sa mi schudnúť 12kíl, ale z toho som už nejakých 4-5 pribrala. RAda by som to opäť napravila! ale rada by som to držala s niekym, s kým by som vydržala, kto ma nakopne keď budú tie slabé chvílky a naopak! :)) Tak čo, pridáte sa niekto? budem rada!
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

[zruseny2]

fenix ja myslim, ze je to zbytocne.. ked raz niekto nechce pochopit, tak to nepochopi.. :) spravne si napisal.. vidia 90 dni a po nich chude telo..

btw niekto tu pisal ze vas nevieme pochopit.. nechcem sa v kazdej teme opakovat.. ale asi musim :) ja tiez chudnem a zatial som dala dole uspesne 17kg.. a este takych 19 mam pred sebou.. takze vas viem veelmi dobre pochopit ako sa citite, ale co sa tyka tejto diety, tak vas asi nikdy nepochopim ;-)))

Prajem vsetkym pritomnym pekny vecer a menej sa rozculujte, skodi to krase ;-)

fenix1

tucnalucy
ja som sa uz vyjadril sposobom,ktory chape snad kazdy,ak nie,s tym ja nic nespravim
majka
vypit 2dcl vody vedie k smrti,tak diéta pre toho cloveka nema vyznam.
binhgam je chlap a vie co pise.inac to proste nefunguje

vy vsetky nemate ani ponatia o fungovani organizmu,vypisujete tu same blbosti,vidite pred sebou 90 dni a chude telo.
ked raz napisem,ze je pondelok je pondelok a nie ze nemohol by byt dnes piatok,alebo zajtra streda?a mimochodom,je to vas zivot,vas problem ako sa k tomu postavite,ale keby ste aspon trochu premyslali,ked vam z nejakeho dovodu vadi co vam tu cely den dookola pisem,alebo mi neverite,tak chodte k lekarovi,a s tym sa poradte,ale k relevantnemu.to co tu niektore jete,bud uz teraz zeriete pred chladnickou alebo najblizsie dni budete

katalinka

o.k. len si uvedom, že každá vážite inak... taká 60kg potrebuje určitý prísun vitamínov...taká 75 kg baba tiež, ale odpovedzte ...na to aby zdravo schudla potrebuje jesť rovnako, alebo menej??

tucnalucy

Ale veď to platí pre každého kto drží nejakú diétu,aby si dal prekontrolovať krv,nejde len o 90dňovú diétu.Nemyslíte si,že táto diéta je bohatá na živiny,veď sa tam je každý deň ovocie,zelenina,bielkoviny.Ako môže telu niečo chýbať?Je lepšie ak baba drží diétu,že je len jogurt,musli,ovocie?

katalinka

Nemáte pocit, že to trošku preháňate? Dali ste sa na diétu to je fajn... trvá 90 dní aj to je super! Byť vami tak rozmýšľam čo po nich,diéta nie je všetko, pocit spokojnosti je viac, ani jedna z vás nebude šťastná,pokiaľ to sama nebude chcieť, chcete chudnúť...CHUDNITE... len fakt si dajte sem tam prekontrolovať krv, aby ste vedeli, či telu niečo nechýba...

[zruseny2]

dievcata, nepochopili ste binghamov sarkazmus.. :-)

a btw majka, bingham je podla vsetkeho co som od neho zatial citala muzskeho pohlavia ;-)

allex

tucnalucka a ostatné :
nemali by sme si nechať kaziť chuť ... ( ke´d napíšem neprajníkmi , určite zasa niekto bude reagovať a útočiť :-))) )