4.1.2010 - Kto sa pridá na 90-dňovku?

Príspevok v téme: 4.1.2010 - Kto sa pridá na 90-dňovku?
Mery244

ahojte! Minulý rok som držala 90-dňovú rozliš.diétu. Podarilo sa mi schudnúť 12kíl, ale z toho som už nejakých 4-5 pribrala. RAda by som to opäť napravila! ale rada by som to držala s niekym, s kým by som vydržala, kto ma nakopne keď budú tie slabé chvílky a naopak! :)) Tak čo, pridáte sa niekto? budem rada!
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

tucnalucy

A ja osobne neocakam po 90dnoch stihle telo ako Victoria Beckham,staci mi delenou stravou,neprejedanim sa,cvicenim zhodit 7kg.A neznamena to,ze po 90dnoch prestanem jest delenu stravu,prestanem cvicit.

tucnalucy

fenix1 : Necitam vsetky Tvoje prispevky,takze netusim ako to myslis.Moj znamy sa dlhe roky venuje trenerstvu,ked sme sa bavili o 90dnovej diete,povedal mi,ze na tom nie je nic zle,ale urcite by vylucil ovocny a vodny den,ktore telu neprospievaju a tiez cokoladu a sladke v sacharidovy den.Inak je to pestra strava,pretoze mozem maso,syry,ryby,rizoto,zemiaky,cestoviny,ovocie,zeleninu,takze ja proste nedokazem pochopit ake vitaminy v tom nemas obsiahnute.Ludia,ktori jedia kazdy den mastne,klobasy,hranolky,sladke to je zdrave?Maju tam potrebny prisun vitaminov?Nie je lepsie dat si rybu so salatom ako s opekanymi zemiakmi?

bingham

allex:

pocuvaj ma ty pubertacka skoro kazdy den vidim... ako zeny v posilke makaju...ako sa snazia...a ked im niekto poradi...(co maju robit lepsie)...tak to urobia..., alebo aspon rozumne zvazia ci je to pre ne lepsie....a take zeny si vazim....

a co cakas od chlapa ktory cita tuto temu..., len som chcel poradit....

katalinka

fenix1
poraď jak na to... ja som dala dole vyše 20, ale už ma nebaví furt rozmýšľať jak na to ďalej... moc cvičiť tiež nejde...koleno.Jak si zhodil ty?

rejocka

Ahojte dievčatá,tak máme prvý dník za sebou a môžem povedať,že úspešne,raňajky-2mandarinky,káva,čaj,obed-kura na paprike so šampinonmi-čínska kapustička a vývar,večera to isté,a varím na zajtra,červené zemiaky a potom si dám k tomu čínsku kapustu a zopár olív,teraz si ešte zalievam zelený čaj a vám sa ako darilo?

[zruseny2]

fenix to rozculovanie som nemyslela na teba.. :D ty na mna posobis ako nenormalny flegmatik ;-)

..blahozelam ku stratenym kilogramom.. :)