Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

4.1.2010 - Kto sa pridá na 90-dňovku?

Príspevok v téme: 4.1.2010 - Kto sa pridá na 90-dňovku?
Mery244

ahojte! Minulý rok som držala 90-dňovú rozliš.diétu. Podarilo sa mi schudnúť 12kíl, ale z toho som už nejakých 4-5 pribrala. RAda by som to opäť napravila! ale rada by som to držala s niekym, s kým by som vydržala, kto ma nakopne keď budú tie slabé chvílky a naopak! :)) Tak čo, pridáte sa niekto? budem rada!
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

katalinka

zabudli ste radiť, podporovať...len sa doťahujete pre chobotiny. Ak sa seriózne nájde dakto, kto má nejakú dobrú radu... a nezabudol pre koho a očom píše... budem mu vďačná, ak počmára o cvikoch, strave...

bingham

allex:

nieco by som ti napisal..., ale vidim...ze mas zlu psychicku odolnost...

neviem o co ti islo...., ale ked si dospela zena tak pochopis ze som nechcel zle....

bingham

jaaaaaj....ja som nepisal ze by som neskusil tuto dietu....!!!!! mne je to uplne jedno...., len som hned na zaciatku pisal...., aby mali dostatok tekutin....a jedli viac krat denne v malych porciach....a ked sa da, aby cvicili....to bolo vsetko

allex

bingham:
ano , tešila som sa ako štrnástka , lebo som si myslela, že možno dosiahneť to, po čom túžim , ale stačilo aby si sa tu zjavil a úplne ma psychicky odrovnal... musíš byť skutočne vynikajúci tréner ... ďakujem , tým som skončila

bingham

no usudzujem to podla tvojich prispevkov.....typu....prispievajte..., len ti co drzia dietu...atd...atd....ved uz nemas 14 rokov...

a nikto ta tu nekritizoval...., len vam to ludia ako fenix...chceli objasnit....ked videli co zjete za den....

a urcite som od teba mladsi...

allex

a podľa čoho to usudzuješ ? Vyjadrila som len svoj názor ,nikoho som neurazila a ani nijako nevhodne nenazvala ... neviem, či si odo mňa starší alebo mladší , ale je to minimálne nevhodné ...ako si sa na mňa doslava " osapil " nič som ti neurobila, chcem len pokojne schudnúť a písať si tu .

bingham

allex:

na to ze si dospela zena...tak by som cakal trosku viac pochopenia z tvojej strany.....taketo huraaaa spravanie maju strnastky......