4.1.2010 - Kto sa pridá na 90-dňovku?

Príspevok v téme: 4.1.2010 - Kto sa pridá na 90-dňovku?
Mery244

ahojte! Minulý rok som držala 90-dňovú rozliš.diétu. Podarilo sa mi schudnúť 12kíl, ale z toho som už nejakých 4-5 pribrala. RAda by som to opäť napravila! ale rada by som to držala s niekym, s kým by som vydržala, kto ma nakopne keď budú tie slabé chvílky a naopak! :)) Tak čo, pridáte sa niekto? budem rada!
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

meduska

ahojte kočky, ako pokračujete? ja som vydržala a až teraz padli za obäť vanilkove rožky- už aby to zmizlo- ale ziadna tragedia- vyskusam zajtra odolat

allex

óó ó ďakuejm , ja nemám zlú postavu, mne sa to všetko uložilo do bruška.... a v tom je problém... dobrých 10rokov som mal 60kg... viem, že k môjmu veku je už nezmysel túžiť nad takou váhou :-D

tucnalucy

No 7kg sa mi zda na Tvoju vysku uz vela zhodit.Tak to urcite nie su tucna,mas len trosku nadvahu.Podla mna ak budes vazit 66-67kg budes kocka.

allex

ja mám 175cm, váhu 72 /cca/ a chcela by som aspoň -5až 7kg...aj keď viem od obvodnej lekárky, že na svoju výšku mám teraz ideálnu váhu.

tucnalucy

Dnes som mala na ranajky 2 jablka,na obed zemiaky s cibulkou,na veceru tiez a vypila som 2,5l nesladnych cajov.Dnes som necvicila,ale zajtra 1hod.rotoped + posilnovanie nohy,brucho,zadok.
Zajtra si idem urobit nejake cestoviny.
Urcite si nedam ziadnu cokoladu,kolac.A dalsi den budem jest opat bielkoviny a nie ovocny den.

allex

veď to ja viem , len si to / teda obaja / sme to zobrali za zlý koniec ... prepáč... teda okrem pitia a cvičenia , čo nám radíš ? Ja osobne cvičím každý večer 15-20 min na steepery a potom nejaké brušáky ...