4.1.2010 - Kto sa pridá na 90-dňovku?

Príspevok v téme: 4.1.2010 - Kto sa pridá na 90-dňovku?
Mery244

ahojte! Minulý rok som držala 90-dňovú rozliš.diétu. Podarilo sa mi schudnúť 12kíl, ale z toho som už nejakých 4-5 pribrala. RAda by som to opäť napravila! ale rada by som to držala s niekym, s kým by som vydržala, kto ma nakopne keď budú tie slabé chvílky a naopak! :)) Tak čo, pridáte sa niekto? budem rada!
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

bingham

181cm 85kg :DD

no tak kde je probleeem hned do telocvicne....a makaaas....musiis veela pit....a potom uvidis ako to z teba pojde von :)

allex

katalinka :mne naskočil tlak teraz večer, ke´d som sa z blbosti pozrela na váhu a ona ukazovala ešte viac ako ráno :-)))

tucnalucy

Baby Vy ste take vysoke,ja mam len 168cm.
katalinka: To nie je take zle,kolko chces schudnut?Ja si myslim,ze u Teba by bolo 72-73kg super.

allex

teraz si ma za ceý deň prvý krát rozosmial :-)
nemám rada domáce cvičenie , teda také pri TV... nebaví ma to ... radšej by som niekde nadskakovala v telocvični ...

tucnalucy

Vobec to nie je nezmysel,moja mamka ma tendenciu priberat a pritom ma 169cm a 60kg.Myslim si,ze ale Ty bi si so 60kg vyzerala vychrtlo.Osobne si myslim,ze tych 66kg je uplne super.Tak to Ti ani vela netreba zhodit,drzim palce.

allex

chutnou ju nazval aj môj manžel ... povedal, že ma má konečne za čo chytiť, ale prečo práve na bruchu ? :-)))