4.1.2010 - Kto sa pridá na 90-dňovku?

Príspevok v téme: 4.1.2010 - Kto sa pridá na 90-dňovku?
Mery244

ahojte! Minulý rok som držala 90-dňovú rozliš.diétu. Podarilo sa mi schudnúť 12kíl, ale z toho som už nejakých 4-5 pribrala. RAda by som to opäť napravila! ale rada by som to držala s niekym, s kým by som vydržala, kto ma nakopne keď budú tie slabé chvílky a naopak! :)) Tak čo, pridáte sa niekto? budem rada!
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

allex

videla som tú knihu v knihkupectve ...je podľa mňa hlúposť držať 90dní dietu potom začať so starým jedálničkom...

Ale úspech :-) prvý deň máme za sebou :-)

tucnalucy

Kamoska mala 60kg-166cm,ked ju zacala drzat a zhodila na 52kg.Potom uz nedrzala ziadnu pokracovacku a pribrala len 1kg a tu dietu drzala pred 2 rokmi.

katalinka

ozaj baby nezabudnite, že po 90 dňovej sa drží ešte 90 dňová po 90 dňovej...či jak sa to volá, proste je pokračovačka

allex

ja som dnes piekla kura a robila rýžu , takže s ekonomického hľadiska budem zajtra v japonsku ... a zelenina , voda..V podstate nemôžem povedať , že by som dnes hladovala ... mám rada ovocie a zeleninu...

tucnalucy

Tak skus nieco ako ja,nie je to klasicka 90dnovka.Striedas len 3dni,ziadny ovocny,ani vodny,ale vylucis uplne sladkosti,chipsy,ziadne kolace v sacharidovy den a pod. :-)

allex

ja mám rada aerobik... rada by som tam chodila, ale samej sa mi nechce ... a keď do toho zapojím deti a manželove tréningy ... tak mi to vychádza až niekedy na dôchodku... :-)

katalinka

nepoznáte dačo inšie ako 90 dňovku? Nemám na ňu chuť, už som ju celú vydržala, aj tú potom... chcem niečo iné...