ahojte! Minulý rok som držala 90-dňovú rozliš.diétu. Podarilo sa mi schudnúť 12kíl, ale z toho som už nejakých 4-5 pribrala. RAda by som to opäť napravila! ale rada by som to držala s niekym, s kým by som vydržala, kto ma nakopne keď budú tie slabé chvílky a naopak! :)) Tak čo, pridáte sa niekto? budem rada!
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
4.1.2010 - Kto sa pridá na 90-dňovku?
inak asi od 10. januara - 11. sa chystam zacat konecne chodit do posilovne. uz to budem mat trosilinku jednoduchsie s tym ucenim, tak snad to vyjde :-), ja viem, ze musim aj cvicenie do toho zapojit, aby kg sli rychlejsie dole. zatial skusim len doma cosi cvicit, i ked viem, ze lenivost je dar Bozi a mne ho bolo nadelene pozehnane :-)
tak ja mam dneska 5. den. na obed si dam to masko, co ostalo z vianoc a noveho roka (takze neviem, ci kusok klobasky alebo co) + poobede vyvar. ja viem, zeby som asi udene veci jest nemala a ze klobaska je duplom nezdrava, ale vzhladom na to, ze doma nebyvam sama, ale s niekolkymi surodencami a mamkou, tak si nemozem vyvarat a tak jem vlastne vsetko, ale len to, co v ten den "mozem" - takze dnes ked mozem masko, tak zabudnem na zemiakovy salat a kolace... uz sa tesim az sa zbavime tych zasob z vianoc. ale ked mozem napr. zemiaky alebo cestovinky, tak to si varim sama - samozrejme ze vtedy masko z vianoc nejem... ale inak nato, ze je 5. den a aj napriek "mojemu chudnutiu" mam 1 kg dole, som velmi rada :-). ja sa len posnazim nepokazit si tuto dietku skuskovym obdobim, ktore na mna teraz caka. a vy sa ako drzite ostatne kocky?
žena / 155 a mam 64 kg
oprava vyska 168 :)
tucna lucy
ta tvoja kamoska co schudla osem kil a to jej ako dlho trvalo, ved nemala ani tak strasnu vahu?? ci? ja mam 60 vysku 68 a takych 4-5 kil by som chcela dat dole...vies mi povedat ako dlho jej to trvalo priblizne?
a od ostatnych nechcem ziadne ine rady ze kazdy ma iny metabolizmus ze treba pohyb a nie iba chvilu drzat dietu a potom sa vratit k staremu jedalnicku atd...dakujem
Trosku sa tu zle pise,lebo je nas tu strasne vela heh =] a nestiham vas citat kocky,,Len tak dalej bojujeme dalej.. zo vcerajsieho dna ,Ja mam uz kilecko dole.=] super
suhlasim s meduskou
myslim si ze kazdy ma svoj vlastny nazor a pohlad na chudnutie a kazdy nech si chudne ako chce...je to jeho osobna vec...a fakt nemam rada ludi ktori sa staraju do coho sa nemusia a robia sa strasne mudrymi... ja nikomu jeho nazor a pravdu neberiem, ale presne ak chcete rozdavat rady zalozte si vlastnu temu a kto bude chciet tak si tie rady bude citat a bude s vami komunikovat...
ja napr dako extra chudnut nepotrebujem a viem ze tato delena strava mi pomoze tych par kil dat dole a chcela som si o tom popisat s ostatnymi babami ako sa dari aj im a proste sa motivovat a popri tom chudnuti aj urcitou formou zabavit, ale ked tu citam posledne strany tak mi tato tema pride zrazu odveci a vobec ma nezaujimaju tie veci co su napisane na poslednych asi 5 stranach alebo kolko... sice je velmi pekne ze ste schudli 20 kil a neviem kolko to Vam gratulujem a ze neuznavate tuto dietu ale mozte to pisat aj do inej temy napr. Neuznavam 90 dnovu dietu :) pekny den
uznávam, každý má svoj názor- ale prečo nám brať naše ilúzie!!!!založte si vlastnú miestnosť a tam si vymienajte rady a my, keď budeme chcieť, tak si to prečítame! Je neetické montovať sa do niekoho- kto radu nechce! teda radu tohoto typu! keď nám tento systém vyhovujte- nechajte nás v ňom! a bola by som veľmi rada,keby ste nám tu nezahatávali náš optimizmus a táto založená stránka zostala len nám - ktorí tu spolu chudneme!
businka
to je preto,lebo tito ludia odmietaju argumenty,absolutne nic im nehovori sposob fungovania metabolizmu,su uplne nemysliace a sfanatizovane.mam 44 rokov,ale taketo nieco co som este nezazil.
a ludia ako makaka su ti,o ktorych som pisal,ze ked budu mat zdravotne problemy,by im poistovna nemala zaplatit liecbu,za zamerne poskodzovanie zdravia
Baby, mne sa velmi paci ako ste sa zapalili pre chudnutie :) Ale neviem preco nechcete prijat rady od fenixa, sophinky a spol, ved aj oni su vo faze znizovania hmotnosti.
Ved je to taka lahka rovnica: vacsi vydaj ako prijem, zdrava strava, pravidelnost a pitny rezim. Len treba vydrzat. Ja sama som svoju vahu znizila uz zo 105kg na 84kg a chcela by som sa dostat na vahu 70kg. A tiez nie som zastancom 90-dnovky, lebo viem ze to ide aj inak. Zdravsie. Trvalejsie.
Preto vas prosim, neutocte na nas ked vam mozme poradit. Uskodite len same sebe.