4.1.2010 - Kto sa pridá na 90-dňovku?

Príspevok v téme: 4.1.2010 - Kto sa pridá na 90-dňovku?
Mery244

ahojte! Minulý rok som držala 90-dňovú rozliš.diétu. Podarilo sa mi schudnúť 12kíl, ale z toho som už nejakých 4-5 pribrala. RAda by som to opäť napravila! ale rada by som to držala s niekym, s kým by som vydržala, kto ma nakopne keď budú tie slabé chvílky a naopak! :)) Tak čo, pridáte sa niekto? budem rada!
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

MAKAKA

Čaute baby.... tak ja som to včera pekne vydržala... dnes ma čaká druhý deň ..Na raňajky mám 2 ringloty a na obed a večeru som si uvrila ryžu s dusenou cuketou :o)

Všetkým vám držím päste, aby vám to takto pekne išlo aj na ďalej, majte sa pekne a prosím nedajte sa už vyprovokovať k písaniu s ľuďmi ktorí sa asi nudia keď nám nedajú pokoj. ...pretože práve som si prečitala 6 strán a nebavilo ma to moc, ja by som radšej čítala o tom ako sa vám darí, ako sa cítite, čo ste papali, či ste schudli, či a ako cvičíte a tak :o).

A vám fenix a spol. áno ste naj múdri, naj inteligentní ale prosím dajte nám už pokoj...nebaví ma to tu čítať, založte si svoju tému.....

fenix

husta krv stazuje pracu vsetkych organov,extremne namaha srdce a oblicky,nemoze fungovat spravne mozog a tvoria sa tromby,ktore su pricinou infarktu,porazky,plucnej embolie,zlyhania obliciek
takze je to iba otazka casu

majka__

tucnalucy: ak nechces jest kolac, tak si myslim, ze to nevadi. ale kusok horkej cokolady by si si v ten cestovinovy den mala dat (tak mi to odporucala sestra, ktora je zdravotnou sestrickou, aby som si kusok horkej coko dala, aby mi fungoval pankreas).

majka__

no fenix, asi 2 dcl vody k smrti nevedie, ked poznam minimalne 2 ludi, ktori sa jednoducho nedonutia vypit viac, resp. sa napiju, az ked citia nenormalny smad (co je velmi malo).

allex

ok ... ja sa v tichosti vyparím, musím sa ešte učiť na skúšku ...Dobre sa vyspite a na zajtra veľa energie naberte :-)

tucnalucy

No ja by som sa rada stravovala uz len delenou stravou a striedat tie 3dni,nechcem si davat ovocny a vodny den,pretoze si myslim,ze je to dost stres pre telo.

allex

veď ja viem ... to by potom tá dieta nemala zmysel, keby sme to po tých 90 /daj Boh aby sme sa k nim dopracovali :-))) / vrátili do straých koľají...

katalinka

neoponujem, len konštatujem, že sa má pokračovať ešte 90 dní, aj v knihe píšu... za ten 1,5 roka ju už viem naspamäť. Začnem od zajtra... v podstate som dnes ani ničím nezhrešila...a to som plánovala začať od stredy