4.1.2010 - Kto sa pridá na 90-dňovku?

Príspevok v téme: 4.1.2010 - Kto sa pridá na 90-dňovku?
Mery244

ahojte! Minulý rok som držala 90-dňovú rozliš.diétu. Podarilo sa mi schudnúť 12kíl, ale z toho som už nejakých 4-5 pribrala. RAda by som to opäť napravila! ale rada by som to držala s niekym, s kým by som vydržala, kto ma nakopne keď budú tie slabé chvílky a naopak! :)) Tak čo, pridáte sa niekto? budem rada!
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

tucnalucy

majka__ :
A ked to drzala Tvoja sestra tie 3dni schudla alebo nie?Tak raz za cas cely den ovocny nezaskodi,ale kazdy 4den,to je podla mna vela pre organizmus.

tucnalucy

Ale ved to sa deje pri kazdom vacsom chudnuti,ze je nejake riziko ak to ide rychlo,poznam babu,ktora mala 80kg a ked som ju videla o 3-4 mesiace tak mohla mat max.60kg.Nedrzala ziadnu dietu,ale zo stresu nejedla,mala nejake problemy s manzelom.Takze je lepsie nejest,ale stravovat sa iba zeleninou a ovocim?Moja kamoska tak chudla,nejedla nic len ovocie a zeleninu,vela pila.

majka__

tucnalucy:
moja sestra, ked raz drzala so mnou tuto dietu, tak sa tiez rozhodla, ze bude striedat iba tieto 3 dni. podla mna na tom neni nic zle, ked striedas iba tieto dni - podstatne je, ze nekombinujes suroviny ako sa ti chce (masko s cestovinou napriklad). ale kdesi v jednom zdravotnom casopise som citala, ze raz za cas cloveku nezaskodi taky ocistny den (povedzme raz za mesiac). ja sa sice pokusim dodrziavat vsetky 4 dni, ale ked ty rozmyslas, ze ich dodrziavat nechces, tak by som ti mozno odporucala raz za mesiac (napriklad na ten vodny den) si dat cisto zeleninovy den a vodu alebo bylinkove cajiky. proste aby si odlahcila trosku organizmus... len tak ma to napadlo, neviem ci je to dobre. ale podla mna ano.

katalinka

ahojky tucnalucy
ja som dnes dala 2 kivy, pangas+olivový olej+cesnak a fitnes chleba, 0,5l zeleného čaju, 0,5l vody s citrónom
inak asi mám chrípku, takže som ledva dojedla šalát skúsim večer...
nechcelo sa mi...ale som v tom s vami

tucnalucy

Dnes som citala,ze pri 90 dnovej diete Vam moze ubudat svalova hmota srdca a mozete zomriet,co si o tom myslite?Dodrziavate pri 90 dnovej diete aj ovocny a vodovy den?Je tu niekto kto si chce trvalo udrzat hmotnost a staci mu ked bude striedat 3dni?

tucnalucy

anavi2 : Nic v zlom,ale na Tvoju vysku je 56kg uz velmi malo.Kamoska vyzerala po diete hrozne strhane,starsie,vychudnuto.Podla mna Tebe staci dat dole 2kg.
Neprehanajte to baby.Tie ktore meraju 155cm by mali vazit 50-55kg nie 168cm baby.

meduska

ahojte- na obed zemiaky oprazene na cibulke-na sposob granadiru- k tomu kopa fitnes salatu a sterilizovana cibulka
Majka-viem,o com pises - ja mam v pondelok aj v utorok skusky,do toho vypracovavam seminarky a na bicykel vysdnut-nieje cas

tucnalucy

Ja som dnes mala na ranajky slivky,na obed cestoviny s omackou.
Ak ste trosku lenive cvicit,uplne staci ak mate doma rotoped,orbitrek alebo beziaci pas a aspon 30min. na nom cvicite pri telke.Rychlo Vam to prejde a urobite nieco pre seba.

tucnalucy

anavi2 : Trvalo jej to okolo 50-60dni,potom uz vobec nechudla,ani sa necudujem,lebo uz bola kost a koza.Vobec necvicila a jedla riadne velke porcie.