4.1.2010 - Kto sa pridá na 90-dňovku?

Príspevok v téme: 4.1.2010 - Kto sa pridá na 90-dňovku?
Mery244

ahojte! Minulý rok som držala 90-dňovú rozliš.diétu. Podarilo sa mi schudnúť 12kíl, ale z toho som už nejakých 4-5 pribrala. RAda by som to opäť napravila! ale rada by som to držala s niekym, s kým by som vydržala, kto ma nakopne keď budú tie slabé chvílky a naopak! :)) Tak čo, pridáte sa niekto? budem rada!
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

allex

ja som sa dnes mala fajn ... raňajky ovocie, obed zemiaky +vývar chlieb som vynechala , lebo som už bola plná a prejedať sa mi nezdá rozumné./ ktorý milujem / veľa vody a večer budem ticho závidieť lebo ideme na svokrovu oslavu narodenín :-) ale zemiaky to zachránia :-))) A hladná nie som :-) zatiaľ :-)))

majka__

dnes som si inak uz na veceru teraz dala 10 dkg kuracej sunky a k tomu zeleninu. co ste papali vy ostatni? konci mi dnes 5. den. jedno, co pocitujem je nedostatok pohybu. ale aj ten zaradim uz coskoro - len nech mam po jednej blbej skuske, ktora ma caka. zajtra si inak asi urobim ryzu so zeleninkou. bude to zvlastne, lebo samu ryzu som este nikdy tak nejedla, ale za pokus to stoji :-).

majka__

natapeta: tak drzim palce v chudnuti :-). ja by som tiez chcela zacat plavat, ale obavam sa takisto tej zimy... ta uvidime no... len nech rychlo ta zima prejde - neznasam zimu!

natapeta2

Caute, tak od zajtra aj ja zacinam chudnut, nepotrebujem nejako rapidne. Mam 170 cm a 60 kg a chcem len nejake dve tri kilka... A samozrejme pohyb, dnes plavaren- dufam, ze ma ta zima neodradi :)

katalinka

ja hlad nie...ale pamätám, že som mala chuť pridať si ryžu (milujem) :-) v pohodke výlúč ovocný deň, dôležité je vydržať!

majka__

tucnalucy:
moja sestra vtedy schudla, ale okrem toho vzdy, ked sla do prace (do nemocnice), tak sla kazdu sluzbu na bicykli a za take 4 mesiace asi mala krasnu postavu (potom sa coskoro vydala a na svadbe bola krasna nevesta). a pritom mala tiez problemy s postavou, ale mohla schudnut tak mozno 6-7 kg a spevnila si velmi postavu. takze vyzerala vynikajuco. ale v podstate delenu stravu dodrzuje doteraz... len cez vianoce trosku polavila ako asi kazda zena a trosku pribrala (3 kg mozno), ale vaha ide dole, lebo na jar sa opat chysta chodit na bicykli do prace... ten pohyb robi dost vela. a aj v nemocnici sa nalietala pocas sluzby...

tucnalucy

Ja nepocitujem ziadny hlad :-)
Len proste nechcem striedat 4 dni,pretoze to sa neda vydrzat s tymi ovocnymi dnami stravovat sa takto stale.A ja si chcem urobit z tohto deleneho stravovania moj zivotny styl.

katalinka

tucnalucy
ja si myslím že pri prežierení sa ti tiež môže srdce obaliť tukom, ide o to, aby sme nehladovali,všade máš napísané, že môžeš mať i väčšie porcie, len dodržať kombináciu...Ak pociťuješ riadny hlad,nie je to o.k.Skôr či neskôr dôjde ten vlčí a si tam, kde nechceš.

lesslie

taaaak dnes na ranajky bolo jablko a mandarinka, obed varene zemiaky s kyslou kapoustou a zeleninkovy vyvar, krajec chleba... a vecera zemiaky s kapustou bez chleba...a idem sa prejst..vy ste co dnes papali?