4.1.2010 - Kto sa pridá na 90-dňovku?

Príspevok v téme: 4.1.2010 - Kto sa pridá na 90-dňovku?
Mery244

ahojte! Minulý rok som držala 90-dňovú rozliš.diétu. Podarilo sa mi schudnúť 12kíl, ale z toho som už nejakých 4-5 pribrala. RAda by som to opäť napravila! ale rada by som to držala s niekym, s kým by som vydržala, kto ma nakopne keď budú tie slabé chvílky a naopak! :)) Tak čo, pridáte sa niekto? budem rada!
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

allex

no ja sa vyparím , lebo som si dnes sľúbila, že dám na radu jedného mladého muža a budem cvičiť dlhšie ... som zvedavá či vydržím aspoň polovicu správ :-)))

a mám otázku : tesne pred cvičením sa nemá jesť / to je hádam jasné.../ a koľko po cvičení ..alebo ako je to s jedlo po cvičení, čo treba , čo sa nesmie... a tak :-)

bingham

sranda...ako sa aj baby dokazu vyhecovat ked chcuuu :DDD.....len taa strava...jaaaj by som vas vytahal za tie uskaaa... :)))

katalinka

zvládla som to! bola som si sadnúť s babami akože na kávu, baby si dali kadečo fajnééé, ale ja pekný úsmev a zelený čajík.Mala som strach, že to poserem, ale držala som sa.Baví ma to, keď tu ste...

anavi2

tucnalucy
ja nechcem ze neviem ako chudo vyzerat mne teraz aj moja vaha vyhovuje :P ale to brusisko velke proste nemam ziadne boky a este aj brucho sa mi otrca :) ja som mala 68 pred rokom a nieco a som pomocou tohto schudla na 57 a to bolo super tak by som to chcela naspat...