ahojte! Minulý rok som držala 90-dňovú rozliš.diétu. Podarilo sa mi schudnúť 12kíl, ale z toho som už nejakých 4-5 pribrala. RAda by som to opäť napravila! ale rada by som to držala s niekym, s kým by som vydržala, kto ma nakopne keď budú tie slabé chvílky a naopak! :)) Tak čo, pridáte sa niekto? budem rada!
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
4.1.2010 - Kto sa pridá na 90-dňovku?
makaka: zvládneš to, verím ti. Skús pizzu buď s paradajkami,alebo hríbikmi, ak chceš vyslovene omáčku v knihe je tuším,že olej+paradajka+cesnak+dochutiť+troška vody...je to fajn
allex: skús Q10
Tak ja dnes na jednotku ryža s výbornou dusenou cuketou :o)........ ešte si idem navariť nejaký dobrý čajík....
Ešte neviem čo budem zajtra ...asi nejakú cestovinu...nemáte nejaký dobrý typ na UH deň?
katalinka klobuk dole, fakt si výborná že si odolala, aj mňa čaká cez víkend oslava, tak dúfam že to zvládnem ako ty :o)
Som rada, že nás je tu tak veľa...ma to poteší keď si vas 2x krát za deň takto prečítam :o)
Držte sa aj naďalej a študentkám prajem pevné nervy :o)
aby si mala energiu
nemám vo zvyku robiť si srandu z ľudí, chcela som len radu, to je celé...
si robis zo mna srandu ????....ja nechudnem...., ale kraasne priberaaam :DDDD.....a aj tak je jedno co napisem...ako stravu..., lebo aj tak mate svoje hlavicky :P....a co sa ti na tom nepacilo ???
bingham ty si veľký športovec :-D
poraď prosím nejaké cviky na zoštíhlenie nôh, ktoré úplne šetria kolená. Mimochodom, ako sa darí pribrať?
no tak po cviceni sa nesmie napr...taky dobry vysmazany rezen s hranolkami :DDD....
po cviceni je najlepsie si dat proteinovy napoj ;).....a o taku tristvrte hodinku....si dat kuracie masko na prirodno...s ryzou napr... :P
a pred cvicenim...si daj banan/y