4.1.2010 - Kto sa pridá na 90-dňovku?

Príspevok v téme: 4.1.2010 - Kto sa pridá na 90-dňovku?
Mery244

ahojte! Minulý rok som držala 90-dňovú rozliš.diétu. Podarilo sa mi schudnúť 12kíl, ale z toho som už nejakých 4-5 pribrala. RAda by som to opäť napravila! ale rada by som to držala s niekym, s kým by som vydržala, kto ma nakopne keď budú tie slabé chvílky a naopak! :)) Tak čo, pridáte sa niekto? budem rada!
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

MAKAKA

Ahojte ...zase ja ...snorila som na nete a našla som super stránku www.chudnime.kiga.sk
je tam fórum kde píšu všetci čo chudnú alebo sa chystajú a pod ním sú rôzne sekcie diet redukčná, delená a je tam aj naša 90-dňovka. Keď si kliknete na 90-dňovku ukážu sa vám témy sú tam rôzne kluby báb ktoré ju držia, alebo sa ju chystajú držať a dá sa tám nastaviť aj ticker, ktorý keď si nastavíte tak je vidieť koľko ste schudli, koľko ešte chcete schudnúť a aká bola vaša pôvodná váha.
Su tam aj sekcie s receptami na 90dňovku na všetky dni...je to super.

Mohli by sme si tam spraviť náš klub :o)
Čo vy na to? Mrknite tam, keď sa zaregistrujete budete mať prístup aj k tým sekciám čo som spomínala....

Dajte vedieť či sa vám to páči a ak budete súhlasiť môžme si tam spraviť klub :o))))

MAKAKA

Ahojte.... tak ja som dnes bez raňajok nestíham.... a obedovala som až teraz ...spravila som si cestoviny so strúhankou z knihy ...ale bez kapary..... no moc som tomu neverila, ale bolo to celkom fajn :o)
Bola som trošku podráždená..lebo ostatná časť rodiny mali vyprážané kuracie prsia s ryžou na obed :o))))...tak som sa ku kuchyni radšej ani nepriblížila, až teraz :o))).

Katalinka, lesslie ďakujem za dobré typy na UH ... nabudúce skúsim ...znie to dobre aj pizza aj tie cestoviny so špenátom :o)

anavi2 a nezabudni ešte na kocku horkej čokolády, či varovej? už som zabudla....ja mam doma varovu :o)

majka_ gratulujem k schudnutým kilečkám ...nech ti to takto pekne ide aj naďalej

Mery244 prečítaj si na obale čo obsahujú tie cestoviny...myslím že tam nájdeš niečo mliečne ako smotana alebo syr takže na UH sa to asi nehodí... a pravdepodobne sú aj dosť kaloricke...neviem pozri obal a uvidíš...

natapeta2 vitaj medzi nami... šikovná bazén, sauna...to ja som ešte nič nestihla...práve mám svoje "dni" tak som rada že som ...ale za 2 dni sa už dúfam rozhýbem :o)

bibušš vítaj a nech sa darí :o)

datelinka tak toto asi 90-dňovka nebude :o)

Ozaaaj ja som sa zabudla omerať :o)...no idem to napraviť...aj keď je už tretííí deň :o)

Čaute babenky a držte sa!

bibušš

ahoj Mery244 ja som zacala vcera.Este som tuto dietu neskusala ale dufam,ze to zvladnem.ked ti to nevadi tak sa pridam k tebe.

natapeta2

Majka: blahozelam :)

Dakujem za privitanie, dnes prvy den. Vcera som plavaren zvladla :) to sa chvalim. A dnes sup do sauny. Jedalnicek: kuracie masko s hlavkovym salatom s paradajkami.

Mery244

Ozaj, cchela som sa opýtať na váš názor:
Čo sú v obchodoch cestoviny (od Maggi)-napr. s brokolicovou, hubovou omáčkou - čo na to hovoríte? Neviem, či si to môžem aspoň sem tam pre zmenu hodiť do jedálnička. Kvôli tomu, že raz som niekde počula, že omáčky by sa počas diét (celkovo) nemali jesť. Tak že či môžem, alebo radšej nie?

majka__

ja som spapala teraz na obed ryzu aj s ovocim. parada. a na ranajky som mala 2 banany. inak mam o 1,5 kg dole. parada :-) - 6. den.

anavi2

ja sa zajtra chystam na paradajkovu polievku s cestovinami...teda tu carpathia sackovu tu mam najradsej hoci by bolo lepsie si spravit vlastnu ako tieto chemikalie ale nestiham sa ucit :) a dufam ze je zajtra nejaky obchod otvoreny leo nemam mnamku na vecer a teda nevem co budem vecerat a k tej paradajkovej si dam asi pecivko tmave hmmm? drzte sa. dnes som mala zemiaky s kapustovym salatom a mrkvou :)a na veceru uz len ten salat mi ostal :D

lesslie

makaka: mne velmi chutia spenatove cestoviny...spenat, moze byt aj ten drveny mrazeny, zohrejes, das do neho cesnak, osolis, cestoviny nim polejes a papas, ale mozes todat aj zapiect, ale to mi uz tak nechuti...